Tja, jeden judoka i reszta kraverzyale z ciebie durny kmiotek! znam ludzi którzy nie cwiczyli nigdy zadnej walki wrecz ani nawet samoobrony,ale zajmowali sie siatkówką,koszykówką,pilka nozna,a jeden nawet akrobatyką i wielokrotnie napiedolili gości trenujących rózne sztuki walki ,a zdzarzylo sie i ze jeden judoka dostal bęcki ......a napieprzali jak sie dało-i w jaja i w ślepia
Instruktor Krav Magi wygral pojedynek MMA
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
o!nastepna zmęczona slepota na forum! :)czy jestes w stanie doczytac sie co napisałem?! czy jesat tam cos o pieprzonych krawerach i równie pieprzonych bjjowcach ?! przptrzyj gały i przeczytaj uwaznie! ........nawet nie ma tam nic o MAORowcachShaft ja wiem że zmęczony jesteś po treningu ale to nie do ciebie było
Tja, jeden judoka i reszta kraverzyale z ciebie durny kmiotek! znam ludzi którzy nie cwiczyli nigdy zadnej walki wrecz ani nawet samoobrony,ale zajmowali sie siatkówką,koszykówką,pilka nozna,a jeden nawet akrobatyką i wielokrotnie napiedolili gości trenujących rózne sztuki walki ,a zdzarzylo sie i ze jeden judoka dostal bęcki ......a napieprzali jak sie dało-i w jaja i w ślepia
Napisano Ponad rok temu
Pisałeś o tym, że widziałeś wielu co dostali mimo że ćwiczyli coś. A nawet 1 judokę. No to mówię że pozostali to pewnie kraverzynastepna zmęczona slepota na forum! :)czy jestes w stanie doczytac sie co napisałem?! czy jesat tam cos o pieprzonych krawerach i równie pieprzonych bjjowcach ?! przptrzyj gały i przeczytaj uwaznie! ........nawet nie ma tam nic o MAORowcach
Też czytaj ze zrozumieniem.
Napisano Ponad rok temu
czy kurwa tylko ja jestem w stanie zrozumieć że to zupełnie inne rzeczy
stworzone do zupełnie innych sytuacji
i nie ma kurwa co porównywać jednego i drugiego bo to z założenia jest bez sensu
kurde ludzie gdybacie w każdym temacie
a kurwa nie dojdzie sie do sensownych wniosków bo nie ma jak sensownie tego porównać
kurwa zaczne trenować tai-chi combat jitsu
Napisano Ponad rok temu
CZŁOWIEKU! postaraj się uważnie przeczytać to co napisałem! bo te wyjaśnienia już stają się smieszne!napisałem ,że znam sportowców-siatkarzy,koszykarzy,piłkarzy i jednego byłego akrobatę i wiem,że nie ćwicząć nigdy żadnej sztuki walki zdarzalo się przy róznych okazjach ze mieli starcia z zawodników trenujacymi walkę wręcz i napierdalali ich!a zatem dużą rolę odgrywa sprawność fizyczna i chęć wygranejPisałeś o tym, że widziałeś wielu co dostali mimo że ćwiczyli coś. A nawet 1 judokę. No to mówię że pozostali to pewnie kraverzynastepna zmęczona slepota na forum! :)czy jestes w stanie doczytac sie co napisałem?! czy jesat tam cos o pieprzonych krawerach i równie pieprzonych bjjowcach ?! przptrzyj gały i przeczytaj uwaznie! ........nawet nie ma tam nic o MAORowcach
Też czytaj ze zrozumieniem.
Napisano Ponad rok temu
jak spierające się ludki na tym forum wreszcie skumają ,że km i bjj zostaly stworzone rzeczywiscie do zupelnie innych sytuacji- jak slusznie Blacha stwierdziles -to moze wreszcie nie bedzie tyle durnych postówkurwa o czym by sie nei zaczeł ozawsze sprowadzi sie do KM vs. BJJ
czy kurwa tylko ja jestem w stanie zrozumieć że to zupełnie inne rzeczy
stworzone do zupełnie innych sytuacji
i nie ma kurwa co porównywać jednego i drugiego bo to z założenia jest bez sensu
kurde ludzie gdybacie w każdym temacie
a kurwa nie dojdzie sie do sensownych wniosków bo nie ma jak sensownie tego porównać
kurwa zaczne trenować tai-chi combat jitsu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Iracki SWAT
- Ponad rok temu
-
Kravka W Krakowie!!
- Ponad rok temu
-
Uczę się Combatu i nikt mi nie podskoczy !
- Ponad rok temu
-
Obrona przed nożem
- Ponad rok temu
-
Czy KM przewiduje walke z "cos wiedzacym" przeciwn
- Ponad rok temu
-
Roznice miedzy Instytutem a Stowarzyszeniem KM.
- Ponad rok temu
-
sistiema/ systema
- Ponad rok temu
-
"combat"
- Ponad rok temu
-
techniki
- Ponad rok temu
-
Treningi combat w Sosnowcu.