Na razie proszę o wpisanie na listę oczekujących do KNAK, na stopień Krzesimieszka

PZDR,
Smoku
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Weź mnie nie wkurzaj, bo Spyderfly za mną chodzi.... :twisted:To mi przypomina ze musze isc na bazar motylka kupic...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
goVictorinox Spartan stępil się, ale da się go odratować jeszcze
Napisano Ponad rok temu
Hmm... przeprowadzilem proby w gorach, w glebokim sniegu i na wietrze... troche trudniej niz w domu, ale spokojnie sie da. Trzeba po prostu maly dolek wykopac i przykleknac plecami do wiatru... prosteJest to przyjemna metoda rozpalania ognia w bezwietrzny dzień
Napisano Ponad rok temu
goVictorinox Spartan stępil się, ale da się go odratować jeszcze
Używaj małego ostrza. Na tym właśnie polega przewaga Victorinoxa nad wiadomym...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Fotki, fotkiwitam
tak sobie wszedlem poczytac co ciekawego piszecie o krzesiwku i hmmm. wydaje mi sie ze mam cos skuteczniejszego...
wyglada to to jak kes stali, ciezkie, srebrzysto szare a jak w to uderzyc ostrzema noza to krzesa takie iskry ze nie trzeba zadnej hubki/magnezji.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Magnezja /biała lub palona/ to tlenek lub węglan magnezu. W obu przypadkach b i a ł y p r o s z e k. Krzesiwo jest z magnezu - m e t a l u.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chciałbym zobaczyć jak będziesz to ciął....
![]()
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
IMHO magnezji wlasnie uzywa sie podczas wspinaczki do poprawienia chwytu rak i osuszenia ich z potu.BTW - zwrócono mi dzis uwage żeby nie tłumaczyć angielskiego "magnesium" jako
magnezja.Magnezja /biała lub palona/ to tlenek lub węglan magnezu. W obu przypadkach b i a ł y p r o s z e k. Krzesiwo jest z magnezu - m e t a l u.
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu