Myslisz, ze jakby w przepisach pankrase, czy co on tam robil, bylo doswolone picie piescia w glowe, to by tego nei robil?
Szczerze mowiac, to nie wiem, co by robil poza pankrase. Niemniej jednak, podstawa udawalo mu sie nokautowac...
Napisano Ponad rok temu
Myslisz, ze jakby w przepisach pankrase, czy co on tam robil, bylo doswolone picie piescia w glowe, to by tego nei robil?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam w klubie. Ja też miałem połamany nadgarstek ale właśnie z tego powodu wolę używać podstawy dłoni niż pięści.
Wracając do tematu a uderzenia przedramieniem.
MW
Napisano Ponad rok temu
Znowu sie zacznie - "tym lepiej w oko, tym lepiej w bark, a jak chcesz w krtan itd". Pozniej dochodzi do walki realnej i okazuje, ze zwlaszcza jak przeciwnicy w przewadze liczebnej, to chce sie trafic w cokolwiek i nie jest lekko.
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co myślicie o krawędzi dłoni na takie części ciała jak czaszka czy plecy?
Napisano Ponad rok temu
Witam w klubie. Ja też miałem połamany nadgarstek ale właśnie z tego powodu wolę używać podstawy dłoni niż pięści.
Wracając do tematu a uderzenia przedramieniem.
MW
A ja odchyle dlon tylko na 60 stopni po zlamaniach, wiec jak bym wali podstawa dloni to bym sobie wpierw palce powylamywal zanim bym walna.
A uderzenia przedramieniem, jak lektura (wizualna) walk UFC dowodzi, sa bardzo przydatne w parterze.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
temat troche odbiegl od koryta bo juz wszedl na walke z kilkoma napastnikami a ciagle zero konkretow - dlaczego w krtan nie z piesci dlaczego gdzie indziej nie z piesci - przeciez uderza sie i tak i tak a efekt taki sam?
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu