Nowe foty...Wiek 17 lat ! Zobacz...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Albo twój staż jest delikatnie mówiąc naciągany albo jesteś niezłym endo i twoja masa to połowa tłuszczu i mięcha co zreszto widać po boczkach i brzuchu...
Jak dla mnie nic specjalnego, klata mocno odstaje, brzuch ostro zalany nie wspominając o bokach, słaba szerokość pleców...
Przytnij trochę węgle i włącz do dni nietreningowych aeroby to powinno być lepiej, popracuj w szczególności nad jakością mięcha bo jest z tym kiepsko u Ciebie
Wróć za 2 lata
Napisano Ponad rok temu
Pas 94 cm .
Tak myślałem Musisz w diecie trochę przyciąć kalorii, przyda się też trochę aeorobów i treningi brzucha jeżeli chcesz go poprawić i mieć lepszą sylwetkę.
Ale to już zależy od ciebie co z nim zrobisz.Później może być jeszcze większy w końcu to dopiero 3 miesiąc na siłowni...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
3 miesiące dobre... żarty
Albo twój staż jest delikatnie mówiąc naciągany albo jesteś niezłym endo i twoja masa to połowa tłuszczu i mięcha co zreszto widać po boczkach i brzuchu...
Jak dla mnie nic specjalnego, klata mocno odstaje, brzuch ostro zalany nie wspominając o bokach, słaba szerokość pleców...
Przytnij trochę węgle i włącz do dni nietreningowych aeroby to powinno być lepiej, popracuj w szczególności nad jakością mięcha bo jest z tym kiepsko u Ciebie
Wróć za 2 lata
Teraz zdobywam mase więc tu z ładną rzeźbą nie wyjeżdzam i wiem,że jestem napuchniety.A tak tłuszczu za bardzo nie mam bo do siłoni uprawiam motocross który już wystrczajaco ze mnie wyciągnął. Chce jeszcze pare miechów na mase lecieć ,żeby bica tak na 41 naciągnąc...Potem ostre rzeźbienie się i mega dieta!
Napisano Ponad rok temu
Oj stary brzuch jest na każdym treningu ćwiczony ! I tak mniej wiecej 6 weidera dokładam.No powiedzmy 4 miechy ćwicze...Bo tak w kwietniu zacząłem.
na każdym treningu czyli ile razy w tygodniu...brzuszkami sadła nie spalisz...tylko rozwiniesz mięśnie brzucha ale jeśli za często będziesz ćwiczył brzuch to nie będzie efektów one tez muszą odpocząc jak kady miesien
Napisano Ponad rok temu
4 razy w tygodniu.Nie wiem po co Ty mi to mówisz.na każdym treningu czyli ile razy w tygodniu...brzuszkami sadła nie spalisz...tylko rozwiniesz mięśnie brzucha ale jeśli za często będziesz ćwiczył brzuch to nie będzie efektów one tez muszą odpocząc jak kady miesien
To jak proponujesz spalić "sadło" ? Aeroby tak ?
Napisano Ponad rok temu
4 razy w tygodniu.Nie wiem po co Ty mi to mówisz.
To jak proponujesz spalić "sadło" ? Aeroby tak ?
podobno aeroby jest najlepsze...ale j nie lubię nawet nie wiem dokładnie jak się to robi...biegaj 2 razy w tygodniu truchtem na czas jakies 30 min albo mniej to juz sam zobaczysz ile dasz rade...i zwiększaj czs jesli bedziesz widział ze juz jestes gotowy...i sadło sa,mo sie zgubi...a brzuch jakies 2-3 razy w tygodzniu
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli masujesz brzuch to robisz to zdecydowanie za często... Wskazane jest to robić 2 razy w tygodniu a 3 to już max. Natomiast jeśli chcesz go odsłonić to zdecydowanie tylko marnujesz czas, bez odpowiedniej diety będziesz stał z brzuchem w miejscu nawet jakbyś ćwiczył codziennie