Crazy Monkey
Napisano Ponad rok temu
czy ktos moglby mi powiedziec cos o Crazy Monkey?
jak to wyglada? itp?
niestety nie moge znalezc nic na necie w jezyku polskim
tylko wywiad z Rodneyem "The Chico" Kingiem ale niestety nic o tym tam nie pisze
za wszelkie informacje z gory dziekuje
pozdr. mjr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ogolnie rzecz biorac to garda gdzie obie dlonie opierasz o przod glowy
, przedramiona masz ulozone rownolegle przed twarza . Ofkoz "pracujesz" czyli dlonie zmieniaja podparcie w zaleznosci czy chcesz sparowac hak czy uderzenia proste .
Jak dla mnie technika na full zejscie do defensywy..bo stosunkowo trudno skladac sie z niej do ciosow .
Napisano Ponad rok temu
Jak dla mnie technika na full zejscie do defensywy..bo stosunkowo trudno skladac sie z niej do ciosow .
Wcale nie tak trudno a nawet bardzo latwo...
Mjr,
najlepiej przyjedz kiedys do Gdyni na trening to Ci wyjasnie...
Okolo marca 2005 bedzie u mnie zorganizowane seminarium z Rodneyem "Chico" Kingiem wiec takze bedziesz mial okazje. No i mam nadzieje ze nie tylko Ty ale i wiecej osob sie zainteresuje tym seminarium. Rodney to pierwsza liga jesli chodzi o trenerke w stojce...
Napisano Ponad rok temu
no na jkd patrzylem ale tam jest taka tylko zmianka
ale sciaglem wlasnie z tamtad jakis filmik i domyslalem sie ze to wlasnie o to chodzi
a macie gdzies opisane albo wytlumaczone wykonywanie tej techniki?
bo wlasnie tak jak kane stwierdzil to jest chyba dobre dla defensywy ale jak z tego atakowac? bo wsumie to w walce chyba nie mozna sie zamykac jak w klatce
pozdr. mjr
Napisano Ponad rok temu
no ja chetnie bym sie przejechal tylko mam cala polske do przejechania a Rodneya Kinga uwazam za naprawde dobrego goscia i jestem pelen uznania dla jego umiejetnosci chetnie bym przejechal sie na jego seminaria
pozdr. mjr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
najlepiej przyjedz kiedys do Gdyni na trening to Ci wyjasnie...
A jakbym ja sietam kiedyś przyplątała to czy tezmogę liczyć na takie tłumaczenie? :roll:
Bo już jakiśczs tak sobie szukam czegoć o CM ale niewiele tego znalazłam i raczej na tej podstawie nie jestem w stanie wykożystaćtego w praktyce
Napisano Ponad rok temu
Jesli tak to zapraszam jutro na 19.00, Gimnazjum nr 4, Okrzei 6, Grabowek. Bedzie akurat stojka i duzo CM w defensywie jak i w ofensywie...
Napisano Ponad rok temu
"bedom bencki" :wink:najlepiej przyjedz kiedys do Gdyni na trening to Ci wyjasnie...
A jakbym ja sietam kiedyś przyplątała to czy tezmogę liczyć na takie tłumaczenie? :roll:
Bo już jakiśczs tak sobie szukam czegoć o CM ale niewiele tego znalazłam i raczej na tej podstawie nie jestem w stanie wykożystaćtego w praktyce
Napisano Ponad rok temu
Anduina, jestes z Trojmiasta?
Niestety Ale może uda mi się kiedystam dojechać
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
sonda
- Ponad rok temu
-
dojo, sala treningowa "zawartość"
- Ponad rok temu