PMASZ - 3 dan, and 2 dany także - gratki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gratulacje !!!
Pmasz może jakie zdjęcia byś nam zaprezentował ?
właśnie - najlepiej te, co je sam podczas egzaminu robiłes.... :wink: 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Będzie, będzie. Również przy egzaminach na wyższe stopnie, kiedy już w Polsce powstanie JEDYNA, PRAWDZIWA, PROFESJONALNA organizacja aikido pod marianowym przewodem!Czy znajomość przygód Miszcza będzie sprawdzana przy logowaniu
Napisano Ponad rok temu
nasze zestresowane stadko jest tutaj:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
jak znajde wiecej czasu napisze jakąś relacje i wrzucę wyniki konkursu... Sorry dla Kurma i Andrycha - jako, ze 100 procent uczestnikow konkursu było na stzu nie zdążyłem ogłosić zwycięzcy... komisja liczy głosy...
Napisano Ponad rok temu
troche to nieskromne ale co tam:
nasze zestresowane stadko jest tutaj:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
jak znajde wiecej czasu napisze jakąś relacje i wrzucę wyniki konkursu... Sorry dla Kurma i Andrycha - jako, ze 100 procent uczestnikow konkursu było na stzu nie zdążyłem ogłosić zwycięzcy... komisja liczy głosy...
więc od początku:
- na jednym ze zdjęć widać, jak niejaki Piotr M. zamachuje (tfu!! co za słowo mi wyszło) :wink: się sztacheta na kobietę. uprzedzam wszelkie złośliwe komentarze - kobieta nie dała się walnąć za co otrzymała w dana (wg oficjalnego kominkatu 3 chociaż są tacy co słyszeli że drugiego )
- zdjęcia nie oddają nawet połowy egzaminu bo pokazuję w zasadzie tylko część z bronią, a nie pokazują co było zanim bronia przyszła - niniejszym wzywam osoby odopwiedzialne do uzupełnienia fotoreportarzu.
- co do końkursu - mówiąc szczera prawdę, to przyjechałem na staż tylko dlatego, że chciałem wpłynąć na komisję i wygrać koszulkę (oczywiście zgodnie z umową komisja nosi koszulkę w miesiące parzyste a ja w nieparzyste :wink: ) bo aikido jako takie i samo w sobie mnie nie intersuje. Szkoda, ze z kolegą Andrychem nie spotkaliśmy się na macie, bo sprawę wyniku można było ustalić jednym sprawnym atemi połaczonym z jak zwykle morderczym tenkan. 8)
Mówi się trudno.
Oczekując z niecierpliwością na z góry ustalone wyniki
pozdrawiam
kurm
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Szkoda, ze z kolegą Andrychem nie spotkaliśmy się na macie, bo sprawę wyniku można było ustalić jednym sprawnym atemi połaczonym z jak zwykle morderczym tenkan. 8)
Mówi się trudno.
Oczekując z niecierpliwością na z góry ustalone wyniki
pozdrawiam
kurm
...może następnym razem 8)
Trzebaby poprosić Pmasz'a.
A zdjęcia fajne- chociaz zakaz blyskania odbil swoje pietno na nich.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Macie na kimonach naszywki waszego stylu aikido?
- Ponad rok temu
-
Mycie maty
- Ponad rok temu
-
Uszkodzony uke??
- Ponad rok temu
-
Honorowe dany - Chwyt marketingowy?
- Ponad rok temu
-
Steven Seagal - czy dla tego zacząłes trenowac Aikido ?
- Ponad rok temu
-
Aikido-------------- > rekreacja ??????
- Ponad rok temu
-
Nieformalne zwyczaje w dojo
- Ponad rok temu
-
Ulica i aikido!
- Ponad rok temu
-
Tomiki Aikido