PMASZ - 3 dan, and 2 dany także - gratki
Napisano Ponad rok temu
dzieki serdeczne- chciałbym jeno sprostować:
Andrzej Sobolewski 4 dan
Renata Bohdanowicz 3 dan
Jacek Kochaniec 2 dan
Zbigniew Dudzic 2 dan
pmsz byly egzaminy, ja jestem ten zdolniacha co se raczke przy shiho na nege polamal. zdales na 3 dan
gratulacje dla ekipy z mojego klubu
P.S cieko bylo??
Napisano Ponad rok temu
Bardzo sympatyczny staz i impreza wieczorna:) Loteria rozczulila mnei do lez:)) bo wygralam glowna nagrode, czyli darmowy oboz z Danielem:)) - chyba pierwszy raz w zyciu wogole cos wygralam!) Niestety nagroda nie cieszylam sie dlugo, poniewaz w tym roku nie dane jest mi planowac wyjazdow wakacyjnych z powodu obrony pracy magisterskiej, ale mam nadzieje, ze trafila w dobre rece i osoba, ktorej ja przekazalam pojedzie na ten oboz! Pmasz - polecam to Twojej specjalnej trosce:)) hihihi...
Poza tym dziekuje wszystkim milym znajomym i nieznajomym za wspoltowarzystwo:) i tak trzymac!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
... wygralam glowna nagrode, czyli darmowy oboz z Danielem:)) ... Niestety nagroda nie cieszylam sie dlugo, poniewaz w tym roku nie dane jest mi planowac wyjazdow wakacyjnych z powodu obrony pracy magisterskiej, ale mam nadzieje, ze trafila w dobre rece i osoba, ktorej ja przekazalam pojedzie na ten oboz! Pmasz - polecam to Twojej specjalnej trosce:)) hihihi...
No Yoshi - to był faktycznie wielki Gest !!! A osoby która wygrała ten obóz "po tobie" będzie pilnował nie tylko Pmasz... ;-) ...ale wszyscy, których zazdrość zżera do dziś :-) )
A kolacja była faktycznie rewelacyjna... niech żałują ci którzy nie byli :-)
W. (powiedział to ten, co zgarnął 13,3[3]% wszystkich nagród )
Napisano Ponad rok temu
Przyznam, że nie bardzo rozumiem... Nie łapię, o co z tym kościołem...Gratulacje dla calej ekipy z Wrocka!!!!!!!!! Tez mi w pierwszej chwili przyszedl na mysl Marian jako Wielki Egzaminator :wink: 8) Tez musieliscie sie wydostawac z kosciola jak jego uczniowie, Pmasz?
Że niby tylko ministranci zdają...?
PS. Gratulacje, oczywiście, również...
Napisano Ponad rok temu
No to ma Kolega zaległości w lekturze Przygód Miszcza Mariana - a za to można od Moda oberwać, poważnie...Przyznam, że nie bardzo rozumiem... Nie łapię, o co z tym kościołem...Gratulacje dla calej ekipy z Wrocka!!!!!!!!! Tez mi w pierwszej chwili przyszedl na mysl Marian jako Wielki Egzaminator :wink: 8) Tez musieliscie sie wydostawac z kosciola jak jego uczniowie, Pmasz?
Że niby tylko ministranci zdają...?
PS. Gratulacje, oczywiście, również...
Napisano Ponad rok temu
Nie czytam bzdurek, czasu nie staje 8)No to ma Kolega zaległości w lekturze Przygód Miszcza Mariana - a za to można od Moda oberwać, poważnie...
Napisano Ponad rok temu
Uzdrawiam
Emerque
Napisano Ponad rok temu
uuuuuuuuuuuu, kochany, a to sobie naskrobales......juz nie mowiac u Pmasza, to u znakomitej wiekszosci BUDOwlancow. Miszcz Marian jest tu osoba wielce szanowana, poczekaj na najblizszy Zlot Budo....Nie czytam bzdurek, czasu nie staje 8)
Napisano Ponad rok temu
Nie czytam bzdurek, czasu nie staje 8)
Nooooo kochany, za taki stosunek do Miszcza Mariana kara mustafa
:
:wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
BUCHACHACHACHA....Jak znam voivoda to strasznie zlekniony siedzi w kąciku... przestraszony
Przeciez ja nic takiego nie powiedziałem przecież... Prawdą jest, że gustuję w nieco innej literaturze, a tak w ogóle to z literatury najbardziej lubię literatki...
A WSZYSTKIE MARIANY TO FAJNE CHŁOPAKI SĄ...
Napisano Ponad rok temu
Się teraz rakiem wycofuje..... Lektura przygód miszcza to obowiązek każdego bywalca tegoż forum :wink:A WSZYSTKIE MARIANY TO FAJNE CHŁOPAKI SĄ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czy znajomość przygód Miszcza będzie sprawdzana przy logowaniu
Sprawdzana? Przy logowaniu? Świetny pomysł Login, hasło i losowo wybrane pytanie z dowolnie wybranej przygody. Szczepan, Ty się zastanów nad tym... :wink:
Napisano Ponad rok temu
Pmasz może jakie zdjęcia byś nam zaprezentował ?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
-
Bing (1)
10 następnych tematów
-
Macie na kimonach naszywki waszego stylu aikido?
- Ponad rok temu
-
Mycie maty
- Ponad rok temu
-
Uszkodzony uke??
- Ponad rok temu
-
Honorowe dany - Chwyt marketingowy?
- Ponad rok temu
-
Steven Seagal - czy dla tego zacząłes trenowac Aikido ?
- Ponad rok temu
-
Aikido-------------- > rekreacja ??????
- Ponad rok temu
-
Nieformalne zwyczaje w dojo
- Ponad rok temu
-
Ulica i aikido!
- Ponad rok temu
-
Tomiki Aikido