Pewien problem:(
Napisano Ponad rok temu
Z góry dzięki.
Napisano Ponad rok temu
... jestes facetem z cycami zamiast klatyMam pewien problem otóż mam za dużo " mięska" w miejscu " piersiach" a także mam lekki brzuszek. oto moje pytanie. Jak wyeliminować tłuszcz z tych części ( znacyz jakie ćwiczenia ) najlepiej domowe żeby to spalić. Jestem mężczyzną jakby co 175 cm.
Z góry dzięki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam pewien problem otóż mam za dużo " mięska" w miejscu " piersiach" a także mam lekki brzuszek. oto moje pytanie. Jak wyeliminować tłuszcz z tych części ( znacyz jakie ćwiczenia ) najlepiej domowe żeby to spalić. Jestem mężczyzną jakby co 175 cm.
Półgodzinny (czyli raczej krótki) seks z dziewczyną to spalone 300 kilokalorii. Przyjemne z pożytecznym.
Silvio
Napisano Ponad rok temu
... PO TYM JESZCZE SKAKANKA 5X 100 .... KIEDYS TAK ZROBILEM TO MOJA PANNA PATRZALA NA MNIE DZIWNYM WZROKIEMMam pewien problem otóż mam za dużo " mięska" w miejscu " piersiach" a także mam lekki brzuszek. oto moje pytanie. Jak wyeliminować tłuszcz z tych części ( znacyz jakie ćwiczenia ) najlepiej domowe żeby to spalić. Jestem mężczyzną jakby co 175 cm.
Półgodzinny (czyli raczej krótki) seks z dziewczyną to spalone 300 kilokalorii. Przyjemne z pożytecznym.
Silvio
Napisano Ponad rok temu
Silvio[/quote]półgodzinny seks z facetem - 450 kcal :wink:
(może to nieprzyjemne ale jaka efektywność)
Napisano Ponad rok temu
kurwa, wpłasnie spusciliscie się na cycuszki swojej damy, schodzicie z łózka i bierzecie się za skanaknkę
o kurwa muhahahaha. I jescze tekst: Poczekaj kochanie, zaraz ci wylize cipke tylko troche poskacze
Napisano Ponad rok temu
... to ja skakalem . 8) ... tak odrazu nie chwycilem za skakanke napiłem sie jeszcze mineralnej ...i ubralem spodenki po czym poszedlem do garazu na dól ... nie wiedziales ze babki lubia romanycznych chlopakow ktorzy sie donich przytulaja po wszystkimchyba już wiem, czemu muchol tak sę lubią z WORNSem
kurwa, wpłasnie spusciliscie się na cycuszki swojej damy, schodzicie z łózka i bierzecie się za skanaknkę
o kurwa muhahahaha. I jescze tekst: Poczekaj kochanie, zaraz ci wylize cipke tylko troche poskacze
Napisano Ponad rok temu
chyba już wiem, czemu muchol tak sę lubią z WORNSem
o kim myślałeś w zaznaczonym fragmencie - odpowiedz jak masz jaja
Napisano Ponad rok temu
Silvio[/quote]... PO TYM JESZCZE SKAKANKA 5X 100 .... KIEDYS TAK ZROBILEM TO MOJA PANNA PATRZALA NA MNIE DZIWNYM WZROKIEM [/quote]
8O 8O 8O 8O 8O
Napisano Ponad rok temu
chyba już wiem, czemu muchol tak sę lubią z WORNSem
o kim myślałeś w zaznaczonym fragmencie - odpowiedz jak masz jaja
nie o kim, a o czym. A dokladniej o spalaniu kalorii.
to gzrech spuscic sie na cycuszki?
Karolka no co?
gorsze rzeczy sie podczas sexu robilo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
... ale za pol godziny po skakance znowu mialem ochote wiec sie niemartw ( wiem ze nie o to Ci chodzilo :wink: )no dobra ale tak se isc poskakac na skakance 8O ja bym ci dala skakanie na skakance przykulabym sie do kalorufera a z jaj zrobila wydmuszki i tyle bys mal ze skakania heheheheh
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
... mamie staram sie takich rzeczy nie mowichmmm to mama rozumiec ze to skakanie dziala na ciebie podniecajaco heheheheheh
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
bieganie zima
- Ponad rok temu
-
palce
- Ponad rok temu
-
białko
- Ponad rok temu
-
Uszkodzone wiazadlo krzyzowe
- Ponad rok temu
-
wzmocnienie kosci
- Ponad rok temu
-
To juz dziś. Puchar Świata w skokach sezon 2004/2005
- Ponad rok temu
-
jakie 3 cwiczenia wybralibyscie ?
- Ponad rok temu
-
Czy zimowe biegi to podstawa kondycji latem???
- Ponad rok temu
-
Produkcja suplementów
- Ponad rok temu
-
Bol plecow....
- Ponad rok temu