Co od Mikołaja???
Napisano Ponad rok temu
Bez nich nozyk bylby mial taka oliwkowa rekojesc, fajny militarny klimacik a te paciorki mi do niczego nie pasuja kompletnie, wlasnie dumam jakby sie ich domowymi metodami pozbyc bo Piter zajety jest potwornie..
Ale nozyk klasa kurde 8)
Napisano Ponad rok temu
militarno taktyczny szuriken skirmis
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To raczej rozwiercic by trzeba cus mi sie widzi... Po prostu zetrzec w pyl toto, palniki wszelkie odpadaja bo te dziurki maja 2 mm srednicy no i nie chce sobie nozyka popsuc
to pogadaj z Piterem - juz on wie jak sie za to zabrac, czego dowodem jest kozik wojtasa13
Napisano Ponad rok temu
wlasnie dumam jakby sie ich domowymi metodami pozbyc bo Piter zajety jest potwornie..
Kamilu jak cie prosze
w ogole skad pomysl,z e wojtasowego skirmisza nie widzialem? przeciez to ten wojtasowy skirmisz mnie przekonal jak zobaczylem,z e Piter umie go tak przerobic, ze pieknie wyglada....
Napisano Ponad rok temu
No Blackwood chybaIno skumac nie moge kto to wymyslil te paciorki
Ale Skirmish "militarny klimacik"? Eeee...
Napisano Ponad rok temu
Na razie prowizorycznie chociaz ladnie i starannie przypackalem te paciorki czarnym markerem tak dla zabawy w sumie ale efekt juz o niebo lepszy niz wszystkie kolory teczy no i co ciekawe nic a nic pod palcem sie nie zmywa.
Napisano Ponad rok temu
Uprasza się o dodanie kamoludka.
Napisano Ponad rok temu
A jakies fotki bys mogl wrzucic?
Wszystkie, ktore dotad widzialem (fotki/na zywo), czy macalem, byly po prostu szare, albo lekko szaroniebieskawe. Jak to tytan.
Napisano Ponad rok temu
rybak daj mu zyc !A jakies fotki bys mogl wrzucic? Wszystkie, ktore dotad widzialem (fotki/na zywo), czy macalem, byly po prostu szare, albo lekko szaroniebieskawe. Jak to tytan.
jeszcze sie zorietuje, ze to nie jest noz taktyczny marines rambo 2009 i kojfnie na zawal albo jakas trauma go dopadnie...
nie musimy drazyc kazdego tematu, szczegolnie tak drazliwego jak TAKTYCZNOSC :wink:
Napisano Ponad rok temu
qkiel a gdzie ja pisalem, ze to taktyczny noz i w ogole?
dla mnie to nie jest temat drazliwy, ba, to jest bardzo wesoly temat ale pomijajac, fotki beda moze jeszcze dzis wieczorasem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Strider SA-L
oba,niestety,poza zasiegiem...
Napisano Ponad rok temu
Skirmish oliwkowy?
Noooo i patrz
A moze jednak szary?
Ogolnie zielony jakj pieron ale pod pewnymi kątami ostrymi sie szary robi, pewni eprzy odpowiednim oswietleniu ten szary z kolei si eniebieskawy robi, moj jest zielony jak cos bardzo zielonego przy wielu roznych oswietleniach
Napisano Ponad rok temu
Dzieki.
Napisano Ponad rok temu
Sorry, glupawe juz lapie, ciesze sie nowym nozykiem i tyle
Napisano Ponad rok temu
wlasnie tu wyprzedzilem tylko nieco twoj tok rozumowaniaqkiel a gdzie ja pisalem, ze to taktyczny noz i w ogole?
A bo to jest taki taktyczny gajowy, ktory scina najwieksze grzybki w lesie, obowiazek kazdego lesnika 8)
zmieniam zamowienie do Mikolaja, moze mi podrzucic Howling Rata albo malego Rat Tail (ten malu skubaniec jest boski !!!!!!!!!)
Napisano Ponad rok temu
Next to come bedzie jakis balek pewnie, albo spyderfly [poprzedni wyladowal u Tiany ] albo kto wie, moze BM42... Mikolaju slyszysz mnie?
Napisano Ponad rok temu
ja tez taktycznosc traktuje z :wink: , ale posmiac sie mozna ? nie ?
co do balkow to mam plan kupic u Jarka taka kobyle chyba ze 4 cale w jakims metroseksualnym kolorze
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jak noz uratowal zycie (dluuugie)
- Ponad rok temu
-
dundee:)
- Ponad rok temu
-
CS Steel Pendleton Hunter vs Fallkniven F1
- Ponad rok temu