Co od Mikołaja???
Napisano Ponad rok temu
8O toc przeciez trzymalem to bydle w rekach... wydawal mi sie sporo wiekszy - fakt, nie mailem wtedy amphibiana do porownania, ale Hornet wygladal przy skirmisiu na kruszynkeskirmis jest prawie takich samych rozmiarow co amph
A co do Horneta:
Mikołaj? Jakby był gościem w porządku, to podrzuciłby Marauder Folder Waltera Brenda... Ale jakoś w tym przypadku nie wierzę w cuda...
Pozdrawiam,
See....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Też bym trochę postrzelał.
Sorry za OT
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Juz teraz wiem kogo prosic o porownawcze fotki dowolnie wybranych folderow
poklon
Napisano Ponad rok temu
Nikt na razie nie udowodnił że go nie ma. A wręcz odwrotnie, dowody jego działalności są wszystkim znane. I nie zawsze jego działalność jest tylko uzurpatorstwem i podszywanie się pod tą zacną postać. Czasy w których żyjemy zmusiły go do ukrywania się, pod przybranymi imionami: np. Gwiazdor, Dziadek Mróz, a nawet wielkanocny Zajączek. Ryzyko prześladowań ze strony niewierzących, skłoniło Świętego Mikołaja do pozostawiania jedynie prezentów dla swych wielbicieli i dokładnego zacierania śladów, by nie zostać schwytanym.
Pomimo tych trudnośći każdy wierzący w Mikołaja wie gdzie kierować swe prośby i dla jego wygody podaje listę prezentów które chciałby otrzymać (zawsze to ułatwia realizację marzeń).
Z wielką chęcią dołaczam do grona wielbicieli tego św. brodacza, i korzystając z tego że po raz pierwszy o realizację swych marzeń proszę przez internet podaję co mógłbym dostać: :peace: ( w zależnośći od możliwości Mikołaja).
Greg Ligtfoot Max Velocity
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
MT LCC M/A
MT Mini Socom Elite M/A
pozdrowienia dla Mikołaja poklon
Kotwic
Napisano Ponad rok temu
O tak... to bylby numer 2 na mojej liscie zyczen do Mikolaja...Greg Ligtfoot Max Velocity
A to numer 3... moze byc w wersji custom GregaMT LCC M/A
Napisano Ponad rok temu
a obrazek tutaj, pierwszy z gory [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]* 1/4" INFI Steel * 8" Blade * 14" OAL * 58-60 RC * Introduced in October 2004 *
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Właśnie otworzyłem paczkę od Świętego Mikołaja(trochę się pospieszył w tym roku ) ,a w środku wymarzony FCF od Lightfoota.
8O
Dzisus szczesliwy czlowieku...
Napisano Ponad rok temu
Taki prezent i mam cudowne święta.
pozdrawiam
mlodyraduh
Ps. Zdjęcie oczywiście od Pitera.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jezus jakie to wielkie jest 8O
Tylko te paciorki usunac jakos i klimacik 100%, lezy mi w lapie przepieknie
Napisano Ponad rok temu
Tez mi sie bardzo podoba, ale jakos wole Pinnacla, jak juz mowa o framelockach od BM
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jak noz uratowal zycie (dluuugie)
- Ponad rok temu
-
dundee:)
- Ponad rok temu
-
CS Steel Pendleton Hunter vs Fallkniven F1
- Ponad rok temu