Pisma o sztukach walki?
Napisano Ponad rok temu
Chętnie bym poczytał, ale to wszystko jest napisane jak instrukcja obsługi. 70% uczestników forum pisze z większym biglem niż 90% autorów w tych pismach.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...
i nieco zlosliwy wobec, wydawcow tych niewiarygodnych pism
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kiedys bylo fajne "Karate-Kung Fu" (a jeszcze wczesniej chyba nazywalo sie po prostu "Kung Fu"), od czasu gdy padlo zapanowala bieda.
'Karate - kung fu" było fajne jak sie nazywało na początku "Kung fu", potem się strasznie skomercjalizowało - jakieś drętwe przedruki z zagramanicznych gazet o niesamowitych "uderzeniach kolanem"...no pod koniec swojego istnienia "KK" było żałosne :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mysle, ze to tez jest kwestia zmian i/lub w dostepie do srodkow informacji. latwiej jest kliknac na fora dyskusyjne i poczytac dowolnie wybrane tematy niz kupowac pismo tylko dla przeczytania jednego interesujacego artykulu. wszystko jest zmienne.
a ja wole gazete poczytac.
mozna zabrac do lozka, itd.
forum ma swoje zalety- inne
Napisano Ponad rok temu
np Świerszczyk :-)
Petr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
(bije poklon y dla Krzysia poklon )
Petr
Napisano Ponad rok temu
Gdzieś powinienem jeszcze mieć numery chyba Samuraja, z Lechem "Tygrysem" Pałysem demostrującym zastosowania technik z formy 24 ruchy taiji ... beczka śmiechu po prostu. Profesjonalizm w każdym calu :twisted:
Niech mnie Opatrzność strzeże przed takimi "znającymi się na rzeczy"
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
A dla narzekających - jest w tej chwili "Budokan", jest "Budojo", jest netowy "Świat Neijia", jest branżowy "Bokser" i "Zapaśnik". A i na Budo sporo ciekawych rzeczy do czytania się znajdzie.
A narzekać że drętwe łatwo. Napisać samemu coś sensownego trudniej
Więc szanujmy wysiłek tych, którzy próbują. Chociaż nie mówię, żeby nie krytykować, bo bez wad to żadne z ww czasopism nie jest
K.
Napisano Ponad rok temu
ALE! CENA!
Może i chciałbym czytać i kupować to pismo co miesiąc, ale nie za prawie 20zł! Biorąc pod uwagę, że płyta (zresztą nic ciekawego na niej nie było) dołączona była tylko raz, to jeszcze 90% stron (bo te 10% to reklamy) jest czarno-biała! Ludzie, trochę konsekwencji! Jak taka jakość, to niższa cena. Jak chcą zarobić, to niech coś poprawią, bo przynajmniej ja już nie będę kupował tego pisma...
(poza tym to witam po dłuuuugiej przerwie )
Napisano Ponad rok temu
Biorąc pod uwagę, że płyta (zresztą nic ciekawego na niej nie było) dołączona była tylko raz, to jeszcze 90% stron (bo te 10% to reklamy) jest czarno-biała! Ludzie, trochę konsekwencji! Jak taka jakość, to niższa cena. Jak chcą zarobić, to niech coś poprawią, bo przynajmniej ja już nie będę kupował tego pisma...
MazAkungfu, wiesz, ja naprawdę wymiękłem po Twoim poście
Można się czepiać jakości merytorycznej Budojo, ale od strony wydawniczej, jakości papieru, szaty graficznej, to jest to klasa sama w sobie. Rzekłbym klasa sama w sobie. Tak wydanego pisma o MA w Polsce jeszcze nie było i pewnie długo nie dorobi się konkurencji.
K.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bo przecież pisma z branży IT są jak grzyby po deszczu - a ludzie z takiej branży przecież spokojnie czytaliby i-netowe papier jest ciągle dużo lepszym i wygodniejszym rozwiązaniem
a sztukowate - myślę że przez długi czas stanowiły np. informacje o klubach i to tym co i jak się ćwiczy - i np. takie sobie forum internetowe i wyszukiwarka google + strony www klubów to wyparły - a to z kolei nie ma nic wspólnego z nastaniem ery ekologicznego papieru
w sumie sam sobie zaprzeczylem
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Do byłych członków RT i twórców TKM!!!!
- Ponad rok temu
-
Nowy SIFU - vingtsun (Linia Leung Ting)
- Ponad rok temu
-