I Zawodowa Gala MT... pierwsza w Polsce
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ciekawe że w narożniku Skupińskiego jest Saleta.
Napisano Ponad rok temu
Jak ktos bedzie miec wyniki to niech wrzuci
Skupiński walczy, na razie przewaga po polskiej stronie.
Ciekawe że w narożniku Skupińskiego jest Saleta.
ja wolalbym zeby nikt nic nie mowil za pol godzinki sam sobie obejrze i bedzie duzo ciekawiej :-) tak wiec jak mozna prosic "o wielkiego admina forum" zeby nic nie mowil to niniejszym prosze :-)
hehe
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Poziom wysoki. Ladna oprawa (pokazy) Musial bym byc malkontentem zeby miec jakies zastrzezenia. Tych co nie widzieli namawiam na powtorke.
Gratulacje dla Zawodowych Mistrzow Polski oraz reszty zawodnikow i zawodniczek ktorzy i ktore zrobili show na tej gali.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bardzo interesuje mnie to co dzieje się w Muay Thai w Polsce. Bardzo chcialbym dostawać informacji dotyczące Międzynarodowej Gali Boksu Tajskiego.
Z góry dziękuję :poklon:
Cypis
Napisano Ponad rok temu
"5 grudnia 2004 odbyła się Międzynarodowa Gala Zawodowego Boksu Tajsiego w Krakowie. Widzowie mogli oglądnąć 7 walk. Cała gala była transmitowana przez telewizję Polsat. W poniedziałek i wtorek będzie powtórka w godzinach nocnych.
Walki amatorskie 3X2min:
63,5kg
- Agnieszka Oleksik (Olsztyn)
- Jędrzejczyk Joanna (Olsztyn) ZWYCIĘSTWO
57kg
- Ania „Lady” Marczak (Olsztyn)
- Anita Dąbrowska (Kraków) -ZWYCIĘSTWO
Walka Pro-Am 3x2min
63,5kg
Grzegorz „Lampart” Paczkowski (Olsztyn) ZWYCIĘSTWO
Paweł Vakimau (Białoruś) -
Walki Zawodowe rankingowe 3x2min
74kg
Łukasz Banach (Tarnów) ZWYCIĘSTWO
Dzianis Peradziareyer (Białoruś)
-57kg
Rafał Simonides (Kraków) ZWYCIĘSTWO
Tsimur Khakau (Białoruś)
Walki zawodowe o pas Międzynarodowego Mistrza Bksu Tajskiego Polskiego Zrzeszenia MuayThai (PZMT) - WMC 5x2min
63,5kg
Filip Rządek (Kalisz) ZWYCIĘSTWO
Frano Rasto (Słowacja)
71kg
Maciej Skupiński (Warszawa) ZWYCIĘSTWO
Jan Mazur (Słowacja) "
Napisano Ponad rok temu
Walki naprawdę niesamowite. Nasi zawodnicy naprawdę pokazali się z najlepszej strony.
Przydałoby się na temat każdego coś napisać ale qrde... 3 dni/noce nie spałem (przygotowania) zatem wybaczcie jeżeli coś pominę
Jezeli chodzi o Grzesia Paczkowskiego - wielki talent który trzeba rozwijać. Fantastyczna poprawa walki w zwarciu, jak zwykle piękne połączenie technik rącznych (baaaardzo szybkich) z mocnymi nogami. Niesamowite. Parę razy myślałem że jednak będą dechy dla białorusina bo plomby takie że głowa mała.
Łukasz Błach - wielki brawa. Pierwsza walka zawodowa w MT i wieeelki postęp
w zastosowaniu technik rodem z Tajlandii. Sposów w jaki "upolował" żebra Białorusina zasługuje na wielkie brawa. Po pierwszym liczeniu myślałem że wschodni brat zrezygnuje (cała prawa strona żeber = wieeeeelki "przyszły" siniak... czerwone/puprurowe i tak dalej). Potem to już była premedytacja. Piszczel, potem mocny hak i jedyne co mi pozostało to ogłoszenie końca - Białorusin miał oczy jak spodki i wyglądał jak ryba na brzegu... oddychanie = 0 zatem koniec
Rafał Simonides - baaaardzo ciężka walka. Przeciwnik (Tsimur) wielce utytułowany, do tego nie pierwszy raz walczył z Rafałem i wiedział co i jak. Muszę powiedzieć że nie znając wyników punktowych do połowy 3 rundy nie wiedziałem jak się to spotkanie zakończy bo naprawdę walka zaciętą była. ALE - w drugiej połowie FLYING KNEEEEEE na łuk brwiowy i huragan ciosów po tymże wiekopomnym wydarzeniu... i szala zwycięstwa na strone polaka. GRATULACJE
Filip Rządek - no to jest zawodnik z ... cholera.... no DOBRY jest i to bardzo. Zasadniczo MŚ się nie dostaje za dobre chęci zatem... przed facetem szeroka droga do sukcesów. Naprawdę. LowKic w wykonaniu Filipa to poezja. Polowanie na słabe punkty... no same superlatywy. Spokój, opanowanie i konsekwentna realizacja planu... i nie zdziwiłem się że po kolejnym piszczelu w udo Słowak powiedzia : diekuje
Maciek Skupiński - tu mi brakuje słów. PIEKNA WALKA, postępy Maćka widać z walki na walkę. Naprawde FANTASTYCZNE kolana.. dołożył duuużo boksu i to co mnie naprawdę cieszy ŁOKCIE. Tu wieeeeelkie brawa dla przeciwnika /Jan Mazur/ bo facet TAK twardy że granit przy nim to masło. TO CO WIDZIAŁEM ŻE DOSZŁO DO CELU powinno faceta wysłać w krainę niebytu na parę chwil. A ten dalej walczył i to bez zwalniania tempa. MACIEK !!!! oby tak dalej
Nie jestem dziennikarzem więc moja relacja może byc kiepska zatem...
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
i możecie sobie poczytac
Pozo
Napisano Ponad rok temu
DZIĘKUJEMY
-za piekne wystepy
-za genialne akcje
-za przepiekne kombinacje
-za fascynujace wykonczenia
-za wielka gale
-za transmisje w tv
-za pokazanie tradycji Muay Thai