I Zawodowa Gala MT... pierwsza w Polsce
Napisano Ponad rok temu
Jak to wcześniej było obiecane garść szczegółów (będę uzupełniał w miarę upływu czasu)
5.12.2004 (niedziela) o godzinie 17.00 w jednej z hali krakowskich targów (ul. gabrieli zapolskiej - koło tzw KFAP'u... czytaj miasto Kraków) odbędzie się pierwsza zawodowa gala MT w Polsce organizowana przez PZMT.
Dwie przedwalki amatorskie
Pięć walk zawodowych - wszyskie walki będą międzynarodowe (przeciwnicy to białorusini, słowacy, czesi - na razie DOKŁADNYCH namiarów na nich nie znam ale... to się zmieni)
Z polskiej strony na pewno: Maciek Skupiński, Grzegorz Paczkowski, Filip Rządek, Rafał Simonides.
Dla ludzi, którzy śledzą rozwój MT w Polsce są to znane postacie (mniej lub więcej of kors) zatem rozpisywał się nie będę (w chwili obecnej przynajmniej)
Z tego co wiem na dzień dzisiejszy to wóz transmisyjny Polsatu ma się pojawić... co zaowocuje transmisją na żywo walki wieczoru (Maćka Skupińskiego) oraz retransmisją pozostałych walk
Jeżeli chodzi o bilety - na razie wiem mało.. będą ale po ile to nie wiem (jeszcze). Dziś wieczorem powinienem wiedzieć więcej
Mam nadzieje że równolegle do tego postu uda się zamieścić coś więcej na
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Pozo
Napisano Ponad rok temu
to chyba pierwszy zawodowy turniej MT w naszym kraju zgadza sie ?
Napisano Ponad rok temu
a wiadomo ile wstep będzie kosztował ? 8)
Napisano Ponad rok temu
Co do gali to na 80% jak na ten moment że ekipa Dragon Wrocław bedzie, znaczy ja na 80%, Dragon na 99%. Diamson, organizujemy ekipe a ja czas, auta są.
pozdr.
Witek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z powodów technicznych (oświetlenie czy jakoś tak... ) gala odbędzie się na hali Tomex'u - tam gdzie był I Puchar Polski MT
Co do biletów - cena na razie bliżej nie znana ale co wiem na pewno : ZRZESZONE (w PZMT) kluby mogą dla swoich ćwiczących qpić bilety TANIEJ (zaqp realizowany przez instruktora, więcej informacji przy kontakcie z biurem PZMT)
Co do telewizji... jak kasa z nieba spadnie (a nie często spada niestety... ) to będzie a jak nie to... cholera wie.
I żeby wątpliwości nie było - nie wiem jak będzie z TV ALE gala na pewno się ODBĘDZIE
Pozo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale nie wystąpi - niestety jak to się mówi.. chyba że COŚ się zmieni ale na razie się na to nie zanosi
Napisano Ponad rok temu
na Malysza w Zakopanem od 40 do 120
Napisano Ponad rok temu
Maciek wspomnial ze walka bedzie retransmitowana na polsat sport. Wrocilem z treningu, sprawdzilem program tv i :
Niedziela 2004.12.05
22:50 Międzynarodowa gala zawodowego boksu tajskiego
To musi byc to. Pytanie tylko czy jedna walka czy cala gala - Maciek mowil cos o swojej walce . Dla tych ktorzy nie wiedza z kim walczy - bierze rewanz za swoja ostatnia porazke .
Jesli ktos gdzies podawal cos podobnego to sry.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czy Polsat Sport bedzie emitowal cala gale czy tylko walke Macka Skupinskiego??
Wlasnie nie wiem. Maciek cos wspominal ze tylko jego walke, jak bedzie w rzeczywistosci czas pokaze. Anyway jesli ktos ma okazje byc na miejscu, to niech zapomni o ogladaniu w tv i wybierze sie na gale 8) .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
sam nie mam p.sport ale pewnie bede mial nageranie na video...
jednakze wyslanie i nagranie plyty jest tansze i szybsze .... wiec sie przyda...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kurde gdzie ja oczy mialem jak wczoraj program przegladalem
kurde jestes mistrzem
dzieki !!! aaaaa tak
ps.
Maciek S. dokop im
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów