![Dołączona grafika](http://img24.exs.cx/img24/427/e5-06-171de58cplakat.jpg)
Jak to wcześniej było obiecane garść szczegółów (będę uzupełniał w miarę upływu czasu)
5.12.2004 (niedziela) o godzinie 17.00 w jednej z hali krakowskich targów (ul. gabrieli zapolskiej - koło tzw KFAP'u... czytaj miasto Kraków) odbędzie się pierwsza zawodowa gala MT w Polsce organizowana przez PZMT.
Dwie przedwalki amatorskie
Pięć walk zawodowych - wszyskie walki będą międzynarodowe (przeciwnicy to białorusini, słowacy, czesi - na razie DOKŁADNYCH namiarów na nich nie znam ale... to się zmieni)
Z polskiej strony na pewno: Maciek Skupiński, Grzegorz Paczkowski, Filip Rządek, Rafał Simonides.
Dla ludzi, którzy śledzą rozwój MT w Polsce są to znane postacie (mniej lub więcej of kors) zatem rozpisywał się nie będę (w chwili obecnej przynajmniej)
Z tego co wiem na dzień dzisiejszy to wóz transmisyjny Polsatu ma się pojawić... co zaowocuje transmisją na żywo walki wieczoru (Maćka Skupińskiego) oraz retransmisją pozostałych walk
Jeżeli chodzi o bilety - na razie wiem mało.. będą ale po ile to nie wiem (jeszcze). Dziś wieczorem powinienem wiedzieć więcej
Mam nadzieje że równolegle do tego postu uda się zamieścić coś więcej na
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Pozo