Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja sie zglaszma do wyscigow MAE UKEMI, z przyjemnoscia cie pokonam. A PAS nalerzy sie Tym osoba co trenuja dla siebie i samych siebei ksztaltuja i rozwijaja poprzez treninig. Takie osoby podziwiam i dla mnie to oni mistrzami.
Napisano Ponad rok temu
A moze poprostu wiecej seksu na codzien?Może więc lepiej zamiast udawać że nic się nie dzieje, zrobić jakąś formę zawodów dla tych ludzi, żeby spuścić ciśnienie i żeby im pokrywka tak nie podskakiwała?
Silvio
Napisano Ponad rok temu
... nie ma mistrzostw?
Napisano Ponad rok temu
Ja sie zglaszma do wyscigow MAE UKEMI, z przyjemnoscia cie pokonam. A PAS nalerzy sie Tym osoba co trenuja dla siebie i samych siebei ksztaltuja i rozwijaja poprzez treninig. Takie osoby podziwiam i dla mnie to oni mistrzami.
No tak, ale te osoby tak trenują i trenują dla samych siebie i narasta w nich frustracja: jak tu udowodnić innym że jestem mistrzem?
I to ciśnienie czasem widać na tym forum, tak jak to ktoś wspomniał w poprzednim poście: zaczynają się przepychanki i wyzwiska.
Aikidocy to największe gaduły ze wszystkich ćwiczących, popatrz na liczbę postów w każdym forum!
Może więc lepiej zamiast udawać że nic się nie dzieje, zrobić jakąś formę zawodów dla tych ludzi, żeby spuścić ciśnienie i żeby im pokrywka tak nie podskakiwała?
Silvio
Napisano Ponad rok temu
Jak można sprawdzić kto jest najlepszy w aikido skoro nie ma mistrzostw?
Napisano Ponad rok temu
Jak można sprawdzić kto jest najlepszy w aikido skoro nie ma mistrzostw?
Napisano Ponad rok temu
A moze poprostu wiecej seksu na codzien?
I obedzie sie bez zawodow?
Napisano Ponad rok temu
NIe zrozumiales mnie w ogole PekarAle to nie rozstrzygnie naszego dylematu, możemy zapisywać wyniki, robić to przy świadkach, a i tak dowiemy się jedynie kto jest lepszy w uprawianiu seksu, żeby nie mieć wątpliwości możemy oceniać tylko ilość a nie jakość techniki.
Ale i tak będziemy wiedzieć jedynie kto jest lepszy w uprawianiu seksu, a nie kto jest najlepszy w aikido![]()
![]()
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Drogi Szczepanie,
Aikido to Miłość i Harmonia - z tym się zgadzam w całej rozciągłości.
Miłość, jak dało się zauważyc wyżej - "załatwiliśmy" udanym seksem.
A co z Harmonią ??? No co z tą harmonią.... :twisted:
W.
Napisano Ponad rok temu
pekar
Sorry za moralizatorstwoTrace juz cala finezje jezyka polskiego
Napisano Ponad rok temu
pekar
Sorry za moralizatorstwoTrace juz cala finezje jezyka polskiego
no cóż Szczepanie, ująłeś mnie za serce
![]()
w sprawie polskojęzycznej finezji może Łabędź mógłby pomóc
(sorry Ł, ale nie mówiłem że konwersacje mają być za darmo, więc wal wyśrubowaną cenę, jakby co)
![]()
![]()
![]()
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Poziom testosteronu spada również po odpowiedniej dawce wysiłku fizycznego (oprócz seksu).
Napisano Ponad rok temu
A moze poprostu wiecej seksu na codzien?Może więc lepiej zamiast udawać że nic się nie dzieje, zrobić jakąś formę zawodów dla tych ludzi, żeby spuścić ciśnienie i żeby im pokrywka tak nie podskakiwała?
SilvioI obedzie sie bez zawodow?
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu