kłopoty z rodzinką ;( potrzebuję pokrzepienia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Natomiast ci jest ladne i nieladne, przez prae opaslych tomow dowodzil Wladyslaw Tatarkiewicz, wybitny polski filozof i... doszedl do tego, ze... piekne jest to, co sie komu podoba.
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
Myślisz, że gdybyś wybrała cokolwiek innego byłoby inaczej? Zapomnij...
Ten typ tak ma - cokolwiek nie wybierzesz to itak będzie "a może lepiej nie bo..."
Typ pierwszy to przeciwieństwo typu 2:
Zawsze stoją murem za swoimi dziećmi, wspomagają, wspierają, pomagają i podpowiadają, potrafią ukierunkować młodego człowieka tak by rozwijać jego zainteresowania - w naturze typ 2 występuje w zdecydowanej większości, niezależnie od wieku dziecka: 10, 30 czy 50 lat...
Co pozostaje? Być w przyszłości typem 1 a typem 2 się nie przejmować gdy marudzi
Napisano Ponad rok temu
Kubuś, musze im to zaserwować to o Platonie, ciekawe, co powiedzą... :wink:
a co do mieśni, to jasne, że nie bede miała rączki jak Pudzian... tylko że jak ktoś (patrz ja) nie miał praktycznie ż a d n y ch mieśni, a teraz nagle j a k i e s sie pojawiły, to mamusia była w szoku.. :roll: Zakładam, że takie jak są sobie juz zostaną, i wszystko bedzie ok ( bo nadal twierdze, że mi 'raczki na madonnę' sie podobaja )
yokot - ale oni do reszty sie za bardzo nie czepiaja, jak dla mnie to są coś tak miedzy 1 a 2...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Więc może po prostu powiedzieć mamie żeby na początku zobaczyła pare trenigów, myśle, że już sie czepiać nie będzie.
(u mnie w klubie mogą być obserwatorzy, więc myśle , że u was też :wink: )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...
yokot - ale oni do reszty sie za bardzo nie czepiaja, jak dla mnie to są coś tak miedzy 1 a 2...
SZCZĘŚCIARZ... mam koło 30 stki i stale przerąbane, zawsze robię coś nie tak... tak już od podstawówki a właśnie qhu..wa kolejny raz zmieniam pracę i gadanie "a moze lepiej nie? Tak daleko... Nie wiadomo co będzie"...
sram tym z radości :dupa: :blus: ...
Napisano Ponad rok temu
a mieszkasz z rodzicami czy cie na odleglosc terroryzuja ?...
SZCZĘŚCIARZ... mam koło 30 stki i stale przerąbane
ja sie wyprowadzilem 4 lata temu z domu i teraz 170km robi swoje, ale mama zawsze pozostanie mamą...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
trening życia ;)
- Ponad rok temu
-
sekcje w szklarskiej porębie
- Ponad rok temu
-
łzawienie...
- Ponad rok temu