Uzycie batow- pytanie laika
Napisano Ponad rok temu
uzywacie swoich batow podczas sexu?
te zwykle takie jak prezentujecie w ogole nadaja sie do tego?
a jesli juz uzywaliscie, to jakie wrazenia?
warto?
Napisano Ponad rok temu
niech zboczency sie teraz tłumacza.. hehe
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale mam jeszcze taka wersje mini ktora jest OK
Napisano Ponad rok temu
Noooo. Moj jest za dlugi i za ciezki i za gruby.
nom, ciezkim bull fajterem to glupio lac laske po tylku bo posladki poucina
tez przerobilem jeden bat na takie krotkie fajne cos - w sam raz do chlostania sie nadaje
Napisano Ponad rok temu
Cicha woda brzegi rwie :wink:Noooo. Moj jest za dlugi i za ciezki i za gruby.
nom, ciezkim bull fajterem to glupio lac laske po tylku bo posladki poucina
tez przerobilem jeden bat na takie krotkie fajne cos - w sam raz do chlostania sie nadaje
Napisano Ponad rok temu
To jest Boss poznanskiego podziemia BDSM :wink:
Napisano Ponad rok temu
I czy w ogle jest cos takiego do kupienia tudziez do zrobienia?
A co bede bande dewiantow szczedzil ehehehedobre, kapral...dobre.....
niech zboczency sie teraz tłumacza.. hehe
Napisano Ponad rok temu
korzystając z c hwili kiedy mam komplet literek na klawie
tradycyjny bat sie nie nadaje do chłosty bo po pierwsze jest za długi i cięzko by było w pomieszczeniu no a osobiście nie lubie być za daleko więc jakoś tak dziwnie
zresztą nie nadaje sie bo tyłem by odcieło jak zauważył guldan.
Raz probowałem i mimo że kobietka była w spodniach a ja strzelałem chujowo to i tak z pozycji stojącej upadła na kolana ze łzami w oczach a ślad pomimo podwójnej warsty dżinsu został długo (w kieszeń dostałą na tyłku).
Dobry strzał z dobrego bata skończyłby sie krwotokiem.
Najlepsza mimo wszystko jest tradycyjnie ręka i tzw. spanking.
Wbrew pozorom jest wiele sposobów uderzeń i technik w czymś wydawałoby sie tak banalnym.
Można lekko a można i uderzyć tak żeby został ślad odbitej ręki w postaci popękanych naczyń krwionośnych pod skórą.
Co kto lubi - no i plus największy - bezpośredni kontakt.
Trzcinki - długa ratanowa trzcinka zakończona rączką lub tylko zagięta - specyficzna technika uderzania i uderzenie samym końcem więc bolesne i trwała pręga - trzeba umiejętnie tym machać żeby rownomiernie układały się pręgi i nie trafiać na poprzednie - za mocne uderzenie powoduje rozcięcie skóry - mało kontaktowe ze względu na długość trzcinki, bolesne, trwałe ślady i dziwne techniki.
palcat - podobny jak do jazdy konnej - lepsze jednak są ręcznie robiopne - czyli trzpień oplatany rzemieniami - na końcu łata
Można bić łatą lub samym palcatem - łata jest mniej bolesna i mneijsze ślady zostawia, sam palcat zostawia spore ślady i jest bolesny - im grubszy tym bezpieczniejszy - cienkie jak do jazdy konnej tną skóre. Najlepsze są skórzane grube z dużą łatą.
Szpicruta - tak jak palcat tylko zamiast łaty krótki rzemień - bolesne i duże ślady.
Packa - kawał skóry na rączce - uderzenie podobne jak paskiem - głośne, średnio bolesne i ślady nieiwlkie (no chyba że sie przypieprzy )
Kot o dziewięciu ogonach - najczęściej drewniana rekojeść i z niej wychodzące 9 rzemieni. Pierwotnie używany do chłostania żeglarzy - przypinano takiego do masztu i chłostano.
Najlepszy dla początkującego - wykonany z miękkiej skóry jest niezbyt bolesny, zostawia małe ślady i nie da sie zrobić nim krzywdy.
Chyba że są cienkie rzemienie lub węzełki na końcach. Oczywiście współcesne wersje nie muszą mieć 9 rzemieni - może ich być więcej, mogą być nawet grubości palca plecione z mniejszych.
Podstawowa zasada - im szerszy rzemień tym mneij bolesny i mneijsze ślady.
Oczywiście najlepsza jest skóra naturalna i miekka - jeżeli jest twarda i rzemienei są cięte pod kątem i mają ostre brzegi może ciąć skóre.
najłatwej samemu zrobić kota i packę.
ps. jak coś jeszcze pytajcie śmaiło wujka Blaszkę
Napisano Ponad rok temu
Ja bym chcial cos, co by nie bolalo, nie robilo sladow a byl klimat i efekt.
Ta packa wydaje sie idealna.
Ale jednak pejczyk to zawse pejczyk.
Przejde sie jutro do sex shopu i zobacze co znajde.
Napisano Ponad rok temu
poklon poklon poklon poklon poklon
P.S. Doprowadziłes kiedys laske do orgazmu samym pejczowaniem??????
Napisano Ponad rok temu
ale co ze mnei za wykładowca - pomyślałem sobie - wziołem cyfrówke którą akurat mam pożyczoną i cpykłem wam kilka zdjęć mojej skromnej kolekcji cobyście zobaczyli o czym pisze.
Moja małą kolekcja – packa, palcat, i dwa koty.
To kot o cholera wie ilu ogonach – robiony przeze mnie – służy mi już ładnych pare lat – nie ma to jak zrobić samemu.
Tu odmiana starego dobrego bacika – plecione rzemienie – kupowany więc z lekka gówniany sprzęt – rozleciał się troszkę więc chwilowo oklejony Izolda ale musze znaleźć chwilę i ztuningować.
Grubość plecionki.
I porównanie z jedyną skalą jaką znalazłem na szybko czyli zapałką.
Teraz packa – 100% Blacha hand made. Od dawna i dobrze służy – co własna robota to własna robota – skóra i drewno – klasyka.
Porównanie grubości do skali
No i palcat – gruby oplatany skórą – moim zdaniem najlepszy – ręczna robota made in India.
Napisano Ponad rok temu
w czasie podniecenia rośnie tolerancja na ból i to co normalnie bolesne i neiprzyjemne jest prawie neiodczuwalne lub odczuwalne jako przyjemność (najprościej tłumacząc bez zgłebianai sie w psychologie).
Prosty i zrozumiały przykład - podrapała was kiedyś laska pazurami po plecach ?? czasem fajnie nie albo przynajmniej niewiele czuć a po wszystkim okazuje sie że sznyty jak po nożu - normalnie ciężko by było takie drapanie wytrzymać.
Napisano Ponad rok temu
kurwa na moderatora go heheh:)
do zobaczenia Wisnia:)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
miecz na 25 urodziny - POMOCY !!!
- Ponad rok temu
-
Przekroj Walthera PPK/S kto ma ?
- Ponad rok temu
-
Komei Jyuku Polska
- Ponad rok temu
-
ktoś ze społeczności nożowniczej BUDO w Łomży?
- Ponad rok temu
-
włócznia qiang?
- Ponad rok temu
-
Sprzęt do noszenia przy sobie
- Ponad rok temu
-
zobaczcie moja Pyte;)
- Ponad rok temu
-
Walka 2 nozami z przeciwnikiem z 1 nozem?
- Ponad rok temu
-
Mam sóre
- Ponad rok temu
-
Pomocy!
- Ponad rok temu