Pieprz sie
Kapral, i Ty
Mesjasz też.
Dlaczego obrażasz mnie i muchola, nazywajac Nas "cipami"? W życiu niewidziałeś jak walczymy, co sobą reprezentujemy w ringu... .
Dlaczego w wogle, ktos kto pstryka sobie fotki z wibratorem (cchesz wazeline?) lub w jułesejskim mundurze obraża Nas? 8O
Jak nie masz czego sie czepiać, czepiasz sie literówek?

Ty masz klase... . A tak serio to juz chyba nawet ponizej Twojego i tak niskiego poziomu (czy może być jeszcze nizszy?). Grozisz mi u mucholowi? Groź dalej zrób nam tę przyjemność :twisted: z każdą Twoją groźbą tracisz w moich oczach resztki szacunku, nie jak dla fajtera tylko jak dla człowieka.
Nazywasz mnie "suką", hmmm..to ja nie ja będe dymany, tylko raczej Ty, nieprzezemnie czy muchola (choć moze tez? :twisted: ) tylko przez ŻYCIE, a muchol będzie ostatnim, który wymierzy Ci bicze, pierwsze jak mówiłem będzie życie
Mate-jesteś dla mnie jak ziom, szanujecie Cie, Twoja filozofie życiowa, nie zacznyajmy wojny ze sobą, no bo po co? Ja nigdy nie mówiłem, żę chciałbym bić się z Kapralem (bójka z nim by mnie obraziła)...jak bede chciał dołożyć jakiejś sprzedanej panience to pójde do burdelu. A poza tym znowu by było "Worns nie szanuje kobiet" (a to, ze upadłych to inna sprawa :wink: ).
Tak, mój ostatni post w tym temacie był żartem...tylko jedna osoba zaskoczyła? A to juz o mnie nie swiadczy :roll:
Muchol, jedziemy z kur... :twisted: