Pomóżcie...?
Napisano Ponad rok temu
ja tam sie zpaliłam
o i nick mam CAMBO a nie campo to kogoś innego!!
Napisano Ponad rok temu
Tylko pamietaj, ze ten ktory mnie leje jest blizej moich lokci.wstyd!Jestescie cipami.
Ty chyba naprawdę chcesz od nas lanie dostać?Jak jestes w stanie mnie zagiac(mowa o boksie) to udowodnij to rekami
Żaden problem. Wg. uczciwych zasad jeden na jeden. (jeden z nas cię trzyma, jeden leje)
niedlugo bede w wawie.
Napisano Ponad rok temu
Tylko pamietaj, ze ten ktory mnie leje jest blizej moich lokci.wstyd!Jestescie cipami.
Ty chyba naprawdę chcesz od nas lanie dostać?Jak jestes w stanie mnie zagiac(mowa o boksie) to udowodnij to rekami
Żaden problem. Wg. uczciwych zasad jeden na jeden. (jeden z nas cię trzyma, jeden leje)
niedlugo bede w wawie.
mam nadzieja przez poznan??!! :wink:
Napisano Ponad rok temu
... ogłoszenia matrymonialne to nie natym forum...Jesteśmy odważni, jesteśmy silni,jesteśmy przystojni, prawdziwymi mężczyznami.
Napisano Ponad rok temu
... ja bede w wawie 18 grudzien na finałach vale tudo ... PS moge załatwic spora widownie z grochowa i starego mokotowa mozemy na tym zarobic :wink:Tylko pamietaj, ze ten ktory mnie leje jest blizej moich lokci.wstyd!Jestescie cipami.
niedlugo bede w wawie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zresztą od razu widać, że coś kombinuje jak o łokciach wspomina. Żadne łokcie tylko prawdziwy boks wg. zasad, które ustalę. (A przytrzymać ciś trochę będzei trzeba, bo długo nie sparowałem a worek raczej się nie rusza ...)
Napisano Ponad rok temu
Muchol nie ma lekko 1 : 1 vale tudo = jeżeli mamy mówić o równych szansach adeptów różnych SW
Napisano Ponad rok temu
Trochę odbiegacie od tematu - przecież wiadomo, że Kapral nie przyjedzie.
Zresztą od razu widać, że coś kombinuje jak o łokciach wspomina. Żadne łokcie tylko prawdziwy boks wg. zasad, które ustalę. (A przytrzymać ciś trochę będzei trzeba, bo długo nie sparowałem a worek raczej się nie rusza ...)
Ty chyba naprawdę chcesz od nas lanie dostać?
Ty szczeniaku jak w ogóle mogłeś coś takiego napisać? gówno wiesz o honorze, zobacz czy nie zostawiłeś swoich jajeczek w Wornsa gównie cioto bo widze ze Ty jesteś suką a Worns dominą.
Koło chuja mi lata że Kapral z Wornsem ida na solo bo to ich sprawa ale jak Kapral przyjedzie to nie bedziesz żadnych reguł ustalał pajacu, możesz co najwyżej powydawać z siebie bojowe odgłosy a jak Kapral skończy z Wornsem to Ciebie zje na deser. I nie wpierdalaj się miedzy wódke a zagrychę.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pocieszny z ciebie człowiek.Ty szczeniaku jak w ogóle mogłeś coś takiego napisać? gówno wiesz o honorze, zobacz czy nie zostawiłeś swoich jajeczek w Wornsa gównie cioto bo widze ze Ty jesteś suką a Worns dominą.
Koło chuja mi lata że Kapral z Wornsem ida na solo bo to ich sprawa ale jak Kapral przyjedzie to nie bedziesz żadnych reguł ustalał pajacu, możesz co najwyżej powydawać z siebie bojowe odgłosy a jak Kapral skończy z Wornsem to Ciebie zje na deser. I nie wpierdalaj się miedzy wódke a zagrychę.
Muszę cię zganić, bo niewłaściwie okazujesz mi szacunek. (Próbujesz obrażać.) :nie:
Nie udała ci się prowokacja. No ale cóż - do tego trzeba inteligencji a tą dziedziczy się również po rodzicach. :?
Napisano Ponad rok temu
do tego trzeba inteligencji a tą dziedziczy się również po rodzicach. :?
tak wiem a Twoi są z sobą chyba spokrewnieni tak wniokuje z tego co piszesz
To nie była prowokacja pajacu tylko wyrażenie tego co o Tobie myśle a na szacunek musisz sobie zasłużyć i to Ty jesteś pocieszny piesku Wornsa tym jak go ślepo bronisz
Napisano Ponad rok temu
Nie wygarniam ci tego - każdy jest jaki jest.
Ale to, że chamowate posty piszesz muszę wygarnąć.
Co studiujesz Mate? 8O
Napisano Ponad rok temu
Ja też nie mam do Ciebie pretensji o to że jesteś dupkiemMate - nie jesteś zbyt kumaty.
Nie wygarniam ci tego - każdy jest jaki jest.
Ale to, że chamowate posty piszesz muszę wygarnąć.
Co studiujesz Mate? 8O
Robie magisterke na politechnice
Napisano Ponad rok temu
Masz w info o sobie, że jesteś inżynierem za 2 lata magistrem, pytam więc co studiujesz a ty mi, że robisz magisterkę.
Nie odpowiadaj wcale lub odpisz co konkretnie (tyle ile uważasz, że możesz).
(o okazywaniu mi i WORNSTowi szacunku chyba nie muszę przypominać?)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
- jak dla mnie EOT
(nadal nie rozumiem twojego braku poczucia humoru i dlaczego tak na mnie napadłeś ale to nieważne)
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Videoclip -
- Ponad rok temu
-
Worek EVERLAST ciekawostka...
- Ponad rok temu
-
Golota