Skocz do zawartości

Zdjęcie

Pomóżcie...?

• Zamknięty Temat jest zamknięty
156 odpowiedzi w tym temacie

budo_kapral
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3301 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Muay Thai

Napisano Ponad rok temu

Re: Pomóżcie...?
heuehehuehuehuehue
a co?
  • 0

budo_muchol
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 742 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

nie wiem co, ale skoro się nie wie to lepiej nie kusić :wink:
  • 0

budo_dusza
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 516 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Mam to gdzies, skad wziął sie Twój nick, mam gdzieś to, ze nie masz humoru... mam gdzieś to, ze chłopak Ci uciekł....wali mnie to!!! Po co nam o tym piszesz? Kto Cie prosił? To nie forum bravo.girl ( :!: ) to forum, konkretnie ten pokój to pokój najbardziej krwawych sportów walki, njbardziej niebepiecznych, najbardziej urazowych...więc się dostosuj i zadawaj pytania oraz posty tematyczne albo sssss....spadaj.

Samica...

... a teraz jej jeszcze przypierdol ... no śmiało :twisted:
  • 0

budo_worns-4life
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 375 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

heuehehuehuehuehue
a co?

"Ja jestem WORNS, ja zostałem diabłem, Spójrz na moją zbroje, przenoszę tamten swiat na tą stronę (...)Me kły błyskają w mroku,wciagam powietrze już jestem w amoku!!!",
Widzisz Kapral, bo chodzi o to, aby byc "kimś", ale co sponiewierana przez wymazy swoje chorej psyche,sprzedana pacynka, taka jak Ty może o tym wiedzieć. :roll: Pseudo-inteligencie, sprzedawczyku, spadaj.

Brzydze sie Tobą...pacynko.

I co teraz zrobisz ? Powiesz "podaj mjesce i czas" pogrozisz pobiciem, a moze zabiciem? (no zrób mi to przyjemnosć) Ale prawda jest jedna, nie jesteś meżczyzną zeby do mnie skakać...nigdy nie byłeś, pewnie nigdy nie bedziesz, pozerze...nigdy nie ośmile sie z Tobą bic, NIGDY w życiu, nie chce upaść sam przed soba, pozerze, bo wiesz pobicie Ciebie to tak jak pobicie, /udowodnieinie swojej wyższosc/ nap pijaczkiem spod monopola...pozerze. I czy sprawiło by mi to przyjemność? Pewnie nie, no chyba, ze po walce zrobiłbym z Ciebie swoją dziewczyne do dmuchania.

Ale ja tak tylko pisze Kapral, Ty wiesz, ze ja Cie kocham, Ty jesteś mistrzem budo!
  • 0

budo_zecior
  • Użytkownik
  • Pip
  • 44 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Wydaje mi sie ze pare ostatnich postow powinno sie z tad wypierdzielic bo...
"Sa nie na temat i nie wnocza nic do dyskusji.." :wink:
  • 0

budo_zecior
  • Użytkownik
  • Pip
  • 44 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Jeszcze jedno..

Tak Worns ty napewno robisz z siebie "kogos" obrazajac kobiety... O mistrzu :!: To tez nie wnosi nic do dyskusji i jest nie na temat ale co tam :)
  • 0

budo_thinspoon
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 795 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

"Ja jestem WORNS, ja zostałem diabłem, Spójrz na moją zbroje, przenoszę tamten swiat na tą stronę (...)Me kły błyskają w mroku,wciagam powietrze już jestem w amoku!!!",

Błyskają... Boziu... :lol: :lol: :lol: :lol: :)

Więcej poezji Worns, proszę
  • 0

budo_worns-4life
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 375 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Błyskają... Boziu... :lol: :lol: :lol: :lol: :)

Więcej poezji Worns, proszę

Ale to nie ja powiedziałem...K44
  • 0

budo_kapral
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3301 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Muay Thai

Napisano Ponad rok temu

heuehehuehuehuehue
a co?

Widzisz Kapral, bo chodzi o to, aby byc "kimś", ale co sponiewierana przez wymazy swoje chorej psyche,sprzedana pacynka, taka jak Ty może o tym wiedzieć. :roll: Pseudo-inteligencie, sprzedawczyku, spadaj.

Brzydze sie Tobą...pacynko.

I co teraz zrobisz ? Powiesz "podaj mjesce i czas" pogrozisz pobiciem, a moze zabiciem? (no zrób mi to przyjemnosć) Ale prawda jest jedna, nie jesteś meżczyzną zeby do mnie skakać...nigdy nie byłeś, pewnie nigdy nie bedziesz, pozerze...nigdy nie ośmile sie z Tobą bic, NIGDY w życiu, nie chce upaść sam przed soba, pozerze, bo wiesz pobicie Ciebie to tak jak pobicie, /udowodnieinie swojej wyższosc/ nap pijaczkiem spod monopola...pozerze. I czy sprawiło by mi to przyjemność? Pewnie nie, no chyba, ze po walce zrobiłbym z Ciebie swoją dziewczyne do dmuchania.

Ale ja tak tylko pisze Kapral, Ty wiesz, ze ja Cie kocham, Ty jesteś mistrzem budo!

wow:]
stary, ale zaswieciles men piekna epika...:]
jestem pod wrazeniem

A serio chcesz sie bic? kein problem.
btw, wiesz co to jest tzw. nowomowa? :)
  • 0

budo_dzik
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 173 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Byłam już na treningu, nie było strasznie. Sympatyczni ludzie, miłe panienki (wbrew moim obawom) i przemiły trener. I chodzę na treningi w innych godzinach niż ON Jeszcze raz thx dla Was wielkie

HA ! Gratuluje rozpoczęcia treningów. Już niedługo ta decyzja zacznie procentować. Przed tobą cała masa frajdy (........no i jeszcze więcej ciężkiej pracy:)). Życze powodzenia i sukcesów.

pozdrawiam, dzik
  • 0

budo_karolka
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 143 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

no wiec natalia chcialam ci powiedziec ze zajebiscie ze jestes kolejan dziewczyna zasilajaca szeregi walecznych dziewczyn a ty worns wypierdalaja bo borazajac innych swoimi pustymi i glupimi postami daleko nie zajedziesz ty masz jakies problemy najwidoczniej czlowieku ktos ci musi porzadnie wpierdolic!!!!!!!!!!!!!!!!!

natalia a jakiegos innego na oku masz"?? :) :twisted: :twisted: wiesz okazuje sie ze mamy podobny problem hehehehe tylko ja jeszcze do konca nei wiem czy ma dziewczyne :twisted: ale jak ma to sa inni fajni niczego sobie fajterzy godni zainteresowania hheheheheh :twisted:
  • 0

budo_olanta
  • Użytkownik
  • Pip
  • 16 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

hehe miło mi to słyszeć, nie mam żadnego innego na oku. Na razie nie potrzebuję żadnego fajtera ;) . Może to się zmieni, może nie. Ale cieszę się że poszłam i już się nie mogę doczekać następnego czwartku. I wogóle sobie tam humor poprawilam bo paru chłopaków, gadali sobie o tym moim ideale i sie śmiali .. mówili że "to dupa a nie kickboxer" więc było śmiesznie. Pozdrawiam.
  • 0

budo_karolka
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 143 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

hehe miło mi to słyszeć, nie mam żadnego innego na oku. Na razie nie potrzebuję żadnego fajtera ;) . Może to się zmieni, może nie. Ale cieszę się że poszłam i już się nie mogę doczekać następnego czwartku. I wogóle sobie tam humor poprawilam bo paru chłopaków, gadali sobie o tym moim ideale i sie śmiali .. mówili że "to dupa a nie kickboxer" więc było śmiesznie. Pozdrawiam.

no to przynjamniej mialas sie z czego posmiac heheheh a widze ze treningi cis ei spodobaly ja jak poszlam na pierwszy trening wiedzialam ze to jest to coc chce robic i teraz nie moge wytrxymac bezx treningu chyba jestem uzalezniona od tego wysilku i do tego zeby komus przylozyc hehehe ale niestety narazie mam uraz kolana i moge chodzic tylko na baSEN A BRAKUJE MI TRENINGOW STRASZNIE SZANUJ KOLANA bo w tycym sporcie szybkos ie zuzywaja a naprawienei ich potem jest bardzo dlugoe skomplokowane i bolesne a co najgprsze ww iekszosci przypadkow konczy sie rezygnacja z treningow jak prawdododobnie bedzie u mnie ale nie poddaje sie heheheh pozdro all :) :)
  • 0

budo_muchol
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 742 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

A gówno mnie to obchodzi

Mam to gdzies, skad wziął sie Twój nick, mam gdzieś to, ze nie masz humoru... mam gdzieś to, ze chłopak Ci uciekł....wali mnie to!!! Po co nam o tym piszesz? Kto Cie prosił? To nie forum bravo.girl ( :!: ) to forum, konkretnie ten pokój to pokój najbardziej krwawych sportów walki, njbardziej niebepiecznych, najbardziej urazowych...więc się dostosuj i zadawaj pytania oraz posty tematyczne albo sssss....spadaj.

Samica...

I co się tak tego czepiacie? Owszem może i WORNS trochę za ostro jej odpisał ale w zasadzie słusznie. Niech dziewczyna założy lepiej bloga i tam się żali. :wink:

A kolega Kapral to chyba jeszcze nie łapie przewrotnego dowcipu WORNSa ... :twisted:
  • 0

budo_olanta
  • Użytkownik
  • Pip
  • 16 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Obrońca uciśnionych się znalazł. Nie zamierzam zakladać bloga, dziwne że do tego to porównujesz i w sumie to ja zołożyłam ten temat, więc hmm... nie pasuje Ci coś to tutaj nie wchodź. Dość to proste raczej. Kurde, ale to dobrze że są tutaj i inne osoby oprócz muchola i szanownego pana Worns'a... wtedy straciłabym szacunek do fajterów :P . Ale fajterzy są super :) Aha! i nie odpisujcie.. ani Ty mucholu ani twój kolega. Bo naprawdę zbędny wasz trud :)
  • 0

budo_muchol
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 742 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

173cm i 16 lat, dość szczupła, trenowałaś akrobatykę sportową.
To idź dalej w tą stronę i zawracaj sobie głowy kickiem.
Zostaw to koleżankom 155cm i 70kg.
Poćwicz sobie coś kobiecego. Za kilka lat faceci to docenią.

I tak to olejesz i posłuchasz tych niespełnionych "fajterów", którzy powiedzą, że oklep gęby to coś zajebistego dla dziewczyny.
  • 0

budo_campo
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 905 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:BJJ

Napisano Ponad rok temu

wow:]
stary, ale zaswieciles men piekna epika...:]
jestem pod wrazeniem

A serio chcesz sie bic? kein problem.
btw, wiesz co to jest tzw. nowomowa? :)

Luzik Kapral on bardzo romantyczne teksty pisze!!! Ja dostałem na priv od Wornsa tekst w którym było zdanie "...echch..kochanie moje... ".

Worns... ja tam tolerancyjny jestem, ale nie znosze gdy ktoś poza moją dziewczyną mówi do mnie "kochanie moje" :evil: !!!

muchol niespełniony człowieku... od kiedy to aby ćwiczyć kicka lepiej mieć półtora metra wzrostu i 70 kg, niż 170 cm i 50 kg ?!?
  • 0

budo_muchol
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 742 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Campo - kochanie moje:
Ja tylko sugeruję tej dziewczynie, że skoro jest atrakcyjna, ma warunki to niech to rozwija.
Natomiast oklepywanie gęb zostawmy tym "wojowniczkom", które zamiast schudnąć te 15 kg wolą iść na SW.
  • 0

budo_campo
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 905 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:BJJ

Napisano Ponad rok temu

Campo - kochanie moje

:blus: ...przepraszam ,ale nie wytrzymałem

Ale skoro Olante zaintrygował kick to nic nie stoi na przeszkodzie, aby zaczęła trenować. Znam kilka dziewczyn, które go ćwiczą i naprawdę nic nie straciły na swojej urodzie.
  • 0

budo_ludee
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 625 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Campo - kochanie moje:
Ja tylko sugeruję tej dziewczynie, że skoro jest atrakcyjna, ma warunki to niech to rozwija.
Natomiast oklepywanie gęb zostawmy tym "wojowniczkom", które zamiast schudnąć te 15 kg wolą iść na SW.

i w ten wlasnie sposob nie ma atrakcyjnych kobiet na treningach, miejscach gdzie spedzamy jakies 10h tygodniowo :)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024