Pomóżcie...?
Napisano Ponad rok temu
Tak szczerze mialem nie zabierac glosu w dyskusji ... nie bede okreslal tego co tutaj czytam ale pewien moderator tego dzialu dobrze okreslil klimat tego postu z Wami jakjo dyskutantami. Jak sie wymaga szacunku od kogos to trzeba samemu go zachowac.
ps. Muchol, Kapral czesto bywa w Wawie wiec jakby co to przyjedzie wiec nie wywoluj wilka z lasu.
POnadto wydaje mi sie ze muchol jest 2 kontem kogos kto czuje sie samotny ze swoja osobowoscia na tym forum bez wskazywania palcem .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Już s...
Napisano Ponad rok temu
... a ja chce ville w MiamiPrzepraszam. Ja tylko na moment. Chcę dostawać info gdy coś nowego pojawi się w tym temacie.
..
Napisano Ponad rok temu
a ja nie chce bo mam juz tego dosyc ale tak mnie wciągnął ze nie mam wyjściaPrzepraszam. Ja tylko na moment. Chcę dostawać info gdy coś nowego pojawi się w tym temacie.
Już s...
Jak piszesz post to tam na dole jest taka opcja powiadom mnie gdy ktoś odpowie... no i przy niej trzeba dać paszka i zagladać potem na swoją skrzynke
Napisano Ponad rok temu
Dlaczego obrażasz mnie i muchola, nazywajac Nas "cipami"? W życiu niewidziałeś jak walczymy, co sobą reprezentujemy w ringu... .
Dlaczego w wogle, ktos kto pstryka sobie fotki z wibratorem (cchesz wazeline?) lub w jułesejskim mundurze obraża Nas? 8O
Jak nie masz czego sie czepiać, czepiasz sie literówek? Ty masz klase... . A tak serio to juz chyba nawet ponizej Twojego i tak niskiego poziomu (czy może być jeszcze nizszy?). Grozisz mi u mucholowi? Groź dalej zrób nam tę przyjemność :twisted: z każdą Twoją groźbą tracisz w moich oczach resztki szacunku, nie jak dla fajtera tylko jak dla człowieka.
Nazywasz mnie "suką", hmmm..to ja nie ja będe dymany, tylko raczej Ty, nieprzezemnie czy muchola (choć moze tez? :twisted: ) tylko przez ŻYCIE, a muchol będzie ostatnim, który wymierzy Ci bicze, pierwsze jak mówiłem będzie życie
Mate-jesteś dla mnie jak ziom, szanujecie Cie, Twoja filozofie życiowa, nie zacznyajmy wojny ze sobą, no bo po co? Ja nigdy nie mówiłem, żę chciałbym bić się z Kapralem (bójka z nim by mnie obraziła)...jak bede chciał dołożyć jakiejś sprzedanej panience to pójde do burdelu. A poza tym znowu by było "Worns nie szanuje kobiet" (a to, ze upadłych to inna sprawa :wink: ).
Tak, mój ostatni post w tym temacie był żartem...tylko jedna osoba zaskoczyła? A to juz o mnie nie swiadczy :roll:
Muchol, jedziemy z kur... :twisted:
Napisano Ponad rok temu
kurwa, szkoda.
Jakbys zmienil zdanie, to pw albo gg:3430472.[/code]
Napisano Ponad rok temu
to nie chcesz sie spotkac na macie
Na czym?
A ja:WORNS-4 LIFEkurwa,
Ale dobrze, ze to wreście powiedziałeś... :roll: No, a w takim razie jak ja już wymiękłem ( ) to co pojedynkiem z mucholem?
Napisano Ponad rok temu
Mata- miejsce gdzie sie pierzesz po mordzie.
Napisano Ponad rok temu
... w jednym z tematow na MIXED MA muchol powiedzial ze i tutaj cytat " zostałem przy samym treningu i wcale się tego nie wstydzę to nawet jakby ktos chcial zobaczyc jak walczy muchol to i tak nie mial nigdy okazji ...co boji się o buzke ...terz mi bokser :roll:Dlaczego obrażasz mnie i muchola, nazywajac Nas "cipami"? W życiu niewidziałeś jak walczymy, co sobą reprezentujemy w ringu... .
Napisano Ponad rok temu
czy aby zyje ?
Napisano Ponad rok temu
aleś zacytował... w jednym z tematow na MIXED MA muchol powiedzial ze i tutaj cytat " zostałem przy samym treningu i wcale się tego nie wstydzę to nawet jakby ktos chcial zobaczyc jak walczy muchol to i tak nie mial nigdy okazji ...co boji się o buzke ...terz mi bokser :roll:
Dlaczego obrażasz mnie i muchola, nazywajac Nas "cipami"? W życiu niewidziałeś jak walczymy, co sobą reprezentujemy w ringu... .
W pewnej chwili zostałem przy treningu, co nie znaczy, że później to już wcale nie sparowałem ani że wcześniej mało sparowałem.
I właśnie (na podstawie doświadczeń ze sparingów) odradzam to dziewczynom.
Napisano Ponad rok temu
mimo wszystko pozdrawiam
WORNS:
post o którym piszesz, że był żartem - to przecież było oczywiste, tylko ten żart dla niektórych był za mało łopatologiczny
chyba oczywiste jest, że ta wizja konfrontacji z Kapralem gdzie ja go trzymam o WORNS obija (lub na odwrót) to beka (i tylko nie wiem czy Mate to wziął na serio - myślę, że tylko żartował :roll: )
Kapral:
Rozbawił mnie dziś twój post, gdzie piszesz o swoich wątpliwościach przed dostaniem oklepu jak chodzisz do pracy w garniaku. Prawdziwy jesteś twardziel. Pewnie ze strachu nosisz pod garniakiem nóż? A czemu chodzisz w garniaku - taki komandos i wogóle.
Nie będę już z tobą dyskutował. Wyglądasz mi na jeszcze jednego kolesia, który od rana wzdycha do piwa (choć tak naprawdę mało mogą wypić), ciągle snuje jakieś dziwne opowieści - szkoda gadać. (Znałem takich wzdychaczy do kielicha 5 czy 6 i zawsze było tak samo. Nudziarze ...)
No i po chamsku najechałeś na mnie (w tym poście o skakance) choć nie dałem ci wcześniej powodów. Zacząłeś a ja nie mam ochoty tego ciągnąć ani kończyć.
Jeszcze jedno - ja nie mam po pracy nadmiaru czasu wolnego.
I jak mam wybrać : poświęcić czas na bieganie, obijanie worka, ćwiczenia lub jechać przez miasto na sparing do klubu wybieram to pierwsze. Dlatego nie sparuję a nie dlatego, że jestem cipa.
Kończąc :
Panowie : Czapki z głów przed WORNSem - to nowy pozytywny wzór!
Napisano Ponad rok temu
Wysłany: Sro Gru 01, 2004 9:24 Temat postu: Re: Tramal - mozna się tym nacpać?
--------------------------------------------------------------------------------
Gilotyna napisał:
Można się naćpać tramalem, czy przyjęcie zbyt dużej dawki może wpłynąć na psyche? Ma ktos jakieś doświadcznia?
a muchol wycharczal:
Jeżeli pytasz pod swoim kątem - to tobie nic już na psychę nie wpłynie.
---------------------------------
To apropo pokazywania szacunku przez muchola innym uzytkownikom
Nie pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Ale offtop :roll:
A co chodzi Gilotynie jak zadaje takie głupie pytanie?
Niech się lekarza spyta.
Zresztą nie widzisz tu pewnej ironii w mojej odpowiedzi?
Nie było to coś w stylu : "wal się psycholu" tylko delikatne podkreślenie stopnia zakonserwowania mózgu Gilotyny (zresztą znajdź Warhead w knajpie dowolny temat gdzie wypowiada się Gilotyna).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przepraszam bardzo, gdzie jest moderator ? :roll:
czy aby zyje ?
fajnie sie bawie czytajac te wszystkie pierdoly, ale temat zamykam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Videoclip -
- Ponad rok temu
-