Kolejny filmik z ulicy
Napisano Ponad rok temu
ale masz racje...niech sie tworca tego czegoś wypowie....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mimo, że moja wypowiedź ci się nie spodobała, choć jest stwierdzeniem stanu faktycznego, to jednak mamy dużo wspólnego, choćby np. ze względu na ten cytat powyżej - mamy takie samo spojrzenia na sprawę. :wink:Moge powiedzieć jedno ; oceniam ludzi wedle ich czynów i pracy i z podziwem spojrzał bym w oczy murzynowi który charuje dzień i noc by jego rodzina miała co jeść ale KURWA KULA W ŁEB KAZEMU kto przyjeżdza tutaj jako gość i korzysta z naszych niewatpliwych osiagnieć cywilizacyjnych a odwdziecza nam chandlem jebanymi narokotykami , bronia etc ...
Napisano Ponad rok temu
KULA W ŁEB KAZEMU kto przyjeżdza tutaj jako gość i korzysta z naszych niewatpliwych osiagnieć cywilizacyjnych a odwdziecza nam chandlem jebanymi narokotykami , bronia etc ...
A jak ktos sie tu urodzi to co? Moze handlowac "jebanymi" narkotykami, bronia etc? Osobiscie znam Chinke studiujaca u nas medycyne i Murzyna ktory prowadzi wlasna firme i zatrudnia kilkanascie osob, za to jak wyjze przez okno to co widze? Bande debili stajaca pod blokami i czekajaca na "okazje". Kto bardziej zasluzyl na "nasze niewatpliwe isiagniecia cywilizacyjne"? Pochodzenie ma tu jakiekolwiek znaczenie? :?
Napisano Ponad rok temu
Ciekawe kto?, co? i za co?
Kurcze, zawsze mnie ciakawi skad sie w takich "niespodziewanych" zdarzeniach na ulicy pojawia koles z kamerą? Natknąć się na zadyme na ulicy jak sie jej nie szuka, chyba nie jest łatwo, a już natknąć się na zadymę mając ze sobą kamerę .... ?
Filmowane dla "sportu" w Sztokholmie. Kilku wybralo sobie ofiary.
Napisano Ponad rok temu
W dalszej persp. moją myśl mógłbym sprowadzić do stwierdzenia - ze nie chce aby z czasem w miastach europejskich powstawały getta ala te z teledysków tam mocno promowanych na śmiesznych stacjach muzycznych .. a jest już ich w europie zachodniej oj jest ....TUTaj nie masz najmniejszego argumentu ponieważ statystyki odnosnie tego o czym ja myśle sa wprost zatrważajace !!!! Zapewniam że samej Ochojskiej i całej reszcie pseudo chorych Liberałów ze Śpiewakiem na czele włosy staja dęba i nabierają wody w usta gdy ktoś o nich wspomina ....
To co sie dzieje na naszych blokowisakach etc.... to jest straszne nie mniej jednak mnie osobiście znacznie szybciej otwiera sie nóż w kieszeni gdy widze ze smród roznosi na moim podwórku ktoś obcy ...to że mamy taka a nie inna młodzież takie a nie inne rzeczy sie dzieją to jest ponikąd wina nas samych jako społęczeństwa - huj nie edukacja, patologie w rodzinach ...wymieniać mozna w nieskonczoność. Pamietam jak nieletni morderca po tym jak zabił za friko odp. pytajacemu go dziennikarzowi - " oczekujecie ode mnie miłosci i współczucia le ja nie wiem co to jest bo nigdy go nie zaznałem " Mamy dosyć wąłsnych problemów, jak słusznie zauważasz na swoim podwórzu za które sami jako społęczeństo w pewnym stopniu odpwowiadamy - I TO JEST TA RÓŻNICA a nie widze w zwiazku z tym racji dla akceptacji na adopcje takich samych ze strony tych którzy tutaj przybywają .... To jest raczej temat na rozprawe socjologiczna ... dziwie sie tylko bo coraz wiecej ludzi nawet spod znaku róbta co chceta przyznaje ze te multikulturowe experymenty zdecydowanie cześciej zawodzą niz udaja sie i ze to poprostu ideologiczna bujda !
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Nowa Huta , Kraków - historia calkiem zabawna :)
- Ponad rok temu
-
Ciekawa rzecz dotycząca ulicy.
- Ponad rok temu
-
Pozory mylą
- Ponad rok temu
-
Świąteczna ustawka w W-wie ??
- Ponad rok temu
-
Jak robić żeby policja nie miała się do czego przy..?
- Ponad rok temu
-
Pytanko
- Ponad rok temu
-
zimna krew
- Ponad rok temu
-
video z solówek
- Ponad rok temu
-
Rabunek pod sekcja MT