mini relacja z mini stażu z sensei Fukutoku Miki
Napisano Ponad rok temu
Było co prawda nieco tłoczno, zwłaszcza przy ćwiczeniu w suwari waza ale ogólnie jestem bardzo zadowolona - efektywnie spędzone 3 godziny, trochę aikido, trochę kenjutsu.
Sensei jest bardzo sympatyczna, choć chyba trochę za szybko prowadzi. Ale może to dlatego, że miała tak mało czasu, a może dlatego, że staże chyba nie są przeznaczone dla początkujących, więc nie do końca wszystko wychodziło tak jak trzeba. Jednak ogólnie moje wrażenia bardzo, bardzo pozytywne, czuję, że zyję, chcę więcej ;D
Budojo robiło fotki, więc pewnie niezadługo gdzieś się pokażą, czekam...
Napisano Ponad rok temu
No i oczywiście wspomnieć trzeba o sensei Miki, która naprawdę jest miła i charyzmatyczna kobitką :wink:
Napisano Ponad rok temu
Każdy, kto był w Budojo na stażu z sensei Tanaką zna prawdziwe znaczenie tego słowa :wink:
A tak ogólnie to sensei Fukutoku jest naprawdę przesympatyczna, aczkolwiek robi prostą, a o dziwą dosyć męczącą rozgrzewkę
W ogóle była przyjazna atmosfera, aczkolwiek w pewnym momencie sensei się lekko wkurzyła na nasze, przez nas wykonane ( ) i jakże gadatliwe polskie towarzystwo. Taka nasza natura widać...
Co do zawartości merytorycznej, to mogę tylko powiedzieć że wszystko opierało się na dobrym osadzeniu centrum, poza tym dzięki temu zacząłem dostrzegać i wyszczególniać elementy nauk sensei Inaby
A tak dla nieobeznanych - to jest uczennica Minoru Inaby posiadająca 6 dan... a pewnie resztę dopowie redakcja :wink:
Napisano Ponad rok temu
Ł (spragniony widoku sympatycznych aikidoczek z 6 danem)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Już w najbliższym numerze budojo będzie można znaleźć fotki ze stażu!
A Ciebie ostatnio widziałem tam w dziale "współpracownicy"
Heh - i masz świętą rację co do stażu z senseiem Tanaką - to było coś co się pamięta 8)
Napisano Ponad rok temu
I tak, kto nie był na Tanace nie zna prawdziwego pojęcia "tłoczno na stażu" 8)
Napisano Ponad rok temu
[quote]
Jako TW (tajny współpracownik) czy tylko OZI (osobowe źródło informacji)?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Antoś, bo ci kuku zrobię :twisted: :wink: albo dam boksa 8) . Ufff... już mi lepiejJuż w najbliższym numerze budojo będzie można znaleźć fotki ze stażu!
No ba, można powiedzieć że jestem współpracownikiem od początku życia Wink
He.he to mocno na wyrost powiedziane, bo pamiętam kolegę z czasów jak nie chiał współpracować i kooperować, ale jak widać lata indoktrynacji robią swoje :wink: :wink: :wink:
Napisano Ponad rok temu
ale jak widać lata indoktrynacji robią swoje :wink: :wink: :wink:
Przerażające
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Foty - dawajcie foty - jeden obraz = 1000 słów. I tylko mi kurna nie pisać , że w którymś tam n-rze Budojo bedzie :twisted: 8)
Ł (spragniony widoku sympatycznych aikidoczek z 6 danem)
Biedny Łabądek :wink: Nie stresuj sie tak
Napisano Ponad rok temu
postaram sie miec fotki, przynajmniej czesc fotek, ktore byly robione, w srode (skad - slodka tajemnica... )
Klub Aikido SOTO jak zawsze niezawodny
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Christian Tissier w Krakowie 2004
- Ponad rok temu
-