Forum zdechło merytorycznie, populiści tutaj górą...
Napisano Ponad rok temu
Ludzie, przecież to już nieobrze się robi, oyama nie jest gorsze od kyokushin czy ashihara, seitedo jest równie dobre a niejeden tsunamista nawkłada shotokanowi. Ludzie, opamiętajcie się przecież robicie z siebie idiotów trzymając kurczowo etykietek i pisząc moje najlepsze a innych w dupe włożyć.
I jeszcze te paski, a ten ma dana, ten 2 dany a ten dany nadane za zasługi. Czyżby kawałek szmaty na biodrach mógł stanowić tak wielką wagę ? No to płytkie te wasze karate...
Napisano Ponad rok temu
No i poza tym to te wszystkie paski tak naprawdę g... znaczą.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jednym z powodów dla których przestałem pisać...
Jak nie ma ciekawych tematow to dyskutuje sie o d... Maryny. No ale co zrobic...
Trzeba zapodac ciekawy temat
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak nie ma ciekawych tematow to dyskutuje sie o d... Maryny. No ale co zrobic...
Trzeba zapodac ciekawy temat
Zagadzam sie. Rowniez bym sobie pogawedzil na jakis interesujacy temat.
Napisano Ponad rok temu
az sie niechce tu zagladac przez te polityczne smieci
Napisano Ponad rok temu
Poza tym zadziwiający jest brak kultury w stosunku do innych użytkowników oraz żenująca treść i forma przeważającej większości wypowiedzi. Często, gdy wchodzę w jakiś temat, mam wrażenie, że jestem w "Knajpie", a nie w poważnym temacie.
Poza tym nasze Forum jest dla wszystkich i nieraz agresja i chamstwo wobec niektórych piszących budzi zdziwienie. Na przykład wczoraj wszedłem w temat "kroki w karate", rozpoczęty przez Xaviera, który w sposób oczywisty jest dyletantem - kata nazywa "katy" oraz pisze o krokach w karate (chodzi mu o układ formy kata). Ale nie jest to powód, aby go "niszczyć". Zwrócił się o pomoc, w zamian otrzymał żenującą "odprawę". A przecież Forum jest także dla początkujących i myślę, że tak jak na treningach, tak i tutaj powinniśmy im pomagać.
Nie będę już wspominał o niektórych naszych kolegach, których sposób pisania jest nie do przyjęcia. Mam coraz więcej wątpliwości, czy wogóle warto być i pisać na tym Forum.
Pozdrawiam -
Napisano Ponad rok temu
Mam coraz więcej wątpliwości, czy wogóle warto być i pisać na tym Forum.
Pozdrawiam -
To nie chodzi o to forum. To jest Polska i Polacy.
Taka sama sytuacja panuje na innych forach i grupach dyskusyjnych bez wzgledu na tematyke.
Jak sie pojawia ktos nowy to odrazu sie go z buta.
Inna sprawa to to ze np. na grupach zachodnich sa dyskusje merytoryczne a u nas z reguly przepychanki slowne.
A co do ochrzaniania poczatkujacych to sie nasowa staropolskie przyslowie:
Nie pamietal wol jak cieleciem byl
Napisano Ponad rok temu
niestety smutna prawde piszesz Jarku
Napisano Ponad rok temu
a zaraz tu wpadnie karateka1 i napisze ze takie rzeczy dzieja sie tylko w IKO1 i wszystko przez Matsui :roll:
Napisano Ponad rok temu
dobre
Napisano Ponad rok temu
Forum KARATE - Ciekawe tematy
Może by coś z tego odgrzać...
...co Wy na to Karatecy?!
Napisano Ponad rok temu
Co do odgrzewania starych tematów to nie za bardzo widzę sens. Raczej nie padną takie argumenty, które do tej pory nie padły. Chyba każde forum przeżywa swój czas w podobny sposób: jest czas gorących dyskusji, potem nieco nudy i chłodu, starzy wyjadacze milkną, przychodza nowi i dyskusje znowuż odżywają. Zwykły rytm życia...chyba nie ma się co temu dziwić....Niech nowi tworzą nowe tematy.
Napisano Ponad rok temu
Zreszta to forum służy róznym ludzią i oto chodzi.Przecież nie będziemy siebie klepać po pubci ,że jesteśmy ja bo to szybko by się wszytkim znudziło a tak zawsze kogos pobudze do działań i się jakoś kręci 8)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kto wygra w K1 na ME OPEN w Warszwie?
- Ponad rok temu
-
PYTANIE o cwiczenia dynamicznych i szybkich kopniec???
- Ponad rok temu
-
Ryukyu Kobudo Hozon Shinko Kai
- Ponad rok temu
-
czy jest ktos z Krakowa i moze ma opinie na temat....
- Ponad rok temu
-
kroki w karate
- Ponad rok temu
-
soke Kubota
- Ponad rok temu
-
Domowe metody utwardzania!!!!
- Ponad rok temu
-
Potrzebne Kanji