Na pociesznie...:(
Napisano Ponad rok temu
Ale nie tym chciałem, chciałem o Andrzeju Gołocie, najlepszym polski pięsciarzu w histrii Polskiego boksu, NIKT nie osiągnął jego poziomu. Gołota to najlepszy biały bokser w historii wagi cieżkiej, to fakt, nie dywagacja...jeśli ktos ma inne zdanie, niech wymienii nazwisko, no prosze... . Vitek? Gdzie mu poziomem do powiedzmy II walki Gołoty z Bowem?
Oddajmy mu wieczny szacunke i hołd! Za co? Za to, ze niesprzedał się jak Michalczewski, za to, ze zawsze walczył z "Orzełkiem" na piersi, za to, że przegrał dwukrotnie walke o tytuł choć był lpeszy, szanujmy go jako sportowego meczennika a przdewszytski swietengo boksera...dla mnie Gołota jest mistrzem!
Andrzej jesteś dla mnie wzorem! Jesteś dla mnie prawdziwym mistrzem!
Napisano Ponad rok temu
No cóż, Reyes'y nie przyniosły mu szczęścia.
Niestety, pora odwiesić rękawice na kołeczek i zabrać się za coś innego.
Dla Andrzeja boks się skończył.
Napisano Ponad rok temu
No cóż, Reyes'y nie przyniosły mu szczęścia.
Moze dlatego, ze walczył w "Everlastach" ?
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Właśnie. Znajdzie motywacje?Wszystko zalezy od Dona Kinga i od tego czy Andrew chce jeszcze boksować
Napisano Ponad rok temu
stary zrob cos dla mnie i zmien avatar ja mialem taki do wczoraj i beda nas mylićno trzymam kciuki za Andrzeja mam nadzieje ze mu sie jeszcze odmieni i bedziemy mogli ogladac przyzwoity boks w telewizi z udziałem Polaka.
Myśle ze znajdzie motywacje o ile żony nie posłucha Przeciez walka nie pokazała ze nie ma czego szukac w boksie
Napisano Ponad rok temu
Gołotę cenie i bardzo sznuję , jest wielkim bokserem. Czy naprawdę myślisz tak jak napisaleś??Jak tak to no comment, bo jak byś był na jego miejscu to napewno byś dumnie odmówił i klepał w Polsce. Numerem jeden w polskim boksie jest Michalczewski, a Gołota jest drugi.Oddajmy mu wieczny szacunke i hołd! Za co? Za to, ze niesprzedał się jak Michalczewski[/b][/size]
Napisano Ponad rok temu
[ Numerem jeden w polskim boksie jest Michalczewski, a Gołota jest drugi.
Pierdole,odchodze z forum nieodwołalnie.
P.S
Na koniec serdecznie pozdro dla muchola.
Napisano Ponad rok temu
Dla mnie Andrzej jest mistrzem swiata i koniec.
Napisano Ponad rok temu
Przecież on jeszcze żyje :roll:Oddajmy mu wieczny szacunke i hołd
NARESZCIE!!! :peace: poklon :peace:Pierdole,odchodze z forum nieodwołalnie.
Napisano Ponad rok temu
ke??Numerem jeden w polskim boksie jest Michalczewski, a Gołota jest drugi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
O kurwa fajerwerki wystrzeliły.Ludzie wybiegli na ulice świetować...szkoda że połowa tego forum ma cię na ignorze i nie bedzie mogła tego przeczytać....Pierdole,odchodze z forum nieodwołalnie.
.
Napisano Ponad rok temu
No cóż, a Gołota pokazał moim zdaniem klase i mimo iż z wyniku nie jestem zadowolony to dla mnie i tak Andrzej wygrał, a przynajmniej zremisował bo w sumie w tym przypadku można różnie to rozważać.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jest tu kto ? :]
- Ponad rok temu
-
Zawodowego o tytuły mistrzowskie WMC-PZMT
- Ponad rok temu
-
KickBoxing w Wawie
- Ponad rok temu
-
Ruiz Golota- zaklady
- Ponad rok temu
-
Jak wyleczyć rękę po pożądnym stóczeniu?
- Ponad rok temu
-
Kiedy w koncu ta walka sie odbedzie???
- Ponad rok temu
-
Golota vs Ruiz - fotki z ważenia
- Ponad rok temu
-
Badania
- Ponad rok temu
-
GOLOTA - RUIZ !!!