Odpowiedź: To nóż do kopert - prowadzę korespondencję seryjną
![:)](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/smile.png)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wydaje mi się, że w naszym przypadku (POLACY) pozostała w każdym z nas cząstka szalonej husarii i ułańskich tradycji. Miłość do koni i białej broni. Konie zastąpiliśmy samochodami (patrz polskie drogi) a miłość do białej broni, nożomanią. Dlatego jeśli pada pytanie, do czego ci ten nóż odpowiadaj: Jest mi potrzebny. To takie samo dziecinne pytanie jak, (po co ci samochód). Nóż daje wolność, niezależność, poczucie bezpieczeństwa, zaspakaja odwieczne pragnienia posiadania rzeczy nietuzinkowych i wywołuje dreszczyk emocji u obserwatora (kobiety to lubią)
![]()
Posiadacz dobrego noża nie musi pokazywać otoczeniu ze jest kimś lepszym, bo ma dobry nóż, jest po prostu sobą, bo wie, że jest przy nim przyjaciel, który go nigdy nie zawiedzie.
![]()
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Sokół! Ja pie...ę! Mówisz tak jak Harleyowiec, tzn. poczucie wolności i te rzeczy...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Widocznie niekoniecznie wszystko, skoro nie liżesz (bo nie możesz a może jednak 8Ono proste !tzn qkiel jakbys mogl to bys tez sobie jajca lizal?
wszystko jest dla ludzi![]()
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dobra, nie robcie offtopicu, ten watek jest mi potrzebny w celu popelnienia manifestu tudziez dysertacyjki niemalej na MS 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dobra, nie robcie offtopicu, ten watek jest mi potrzebny w celu popelnienia manifestu tudziez dysertacyjki niemalej na MS 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mi noż pomógł pozbyć sie nałogu. Kiedy łaziłem po domu na nikotynowym głodzie i nie miałem co z soba zrobić bawiłem sie ruskim balisongiem i zułem gume. Nie pale od ponad 1,5 roku a za zaoszczędzoną kasę ...kupiłem noż
Napisano Ponad rok temu
Mi noż pomógł pozbyć sie nałogu. Kiedy łaziłem po domu na nikotynowym głodzie i nie miałem co z soba zrobić bawiłem sie ruskim balisongiem i zułem gume. Nie pale od ponad 1,5 roku a za zaoszczędzoną kasę ...kupiłem noż
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No wreszcie ktoś pojął o co chodzi z tymi nożamiBo laski na to lecą!!!
Napisano Ponad rok temu
No wreszcie ktoś pojął o co chodzi z tymi nożamiBo laski na to lecą!!!
![]()
![]()
![]()
Napisano Ponad rok temu
Mowia niebezpieczny, a mysla co za gosc 8)
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu