W temacie chyba pytanie jakie slyszymy najczesciej. "Po co ci ten noz? No fajnie ze go masz, rozumiem,z e nie jestes bandyta i w ogole ale po co ci on na codzien? Przyklady, przyklady podawaj!"
Wlasnie jestem po takiej rozmowie
 , to juz druga z kolei, po pierwszej postanowilem napisac felieton na magiastali.pl na ten temat ale zanim go skoncze i opublikuje chcialbym poznac wasze opinie i doswiadczenia - jak argumentujecie "cywilom" do czego wam te noze potrzebne? jakie przyklad podajecie oprocz przeciecia bulki?
 , to juz druga z kolei, po pierwszej postanowilem napisac felieton na magiastali.pl na ten temat ale zanim go skoncze i opublikuje chcialbym poznac wasze opinie i doswiadczenia - jak argumentujecie "cywilom" do czego wam te noze potrzebne? jakie przyklad podajecie oprocz przeciecia bulki?  
 Wlasnie przed chwila spotkalem sie z opinia, ze noz jako narzedzie to juz przezytek jest, ze urodzilem si ekilka wiekow za pozno najwidoczniej bo w obecnych czasach noz nie jest do niczego potrzebny w miescie, ze zacytuje "przeciez nie mieszkasz w buszu!".
Co wy na to?

, więc po prostu wyciąłem go nożem  8)   :twisted:
  , więc po prostu wyciąłem go nożem  8)   :twisted:  

FaceBook
 FaceBook