Pytanko
Napisano Ponad rok temu
Motyw taki:
Idziemy z kumplem z piwka ( było tylko po jednym) późnym wieczorem. Przechodzimy przez jezdnię na pasach i w pełni normalnie. A tu zza zakrętu wyjeżdża na nas jak oszalały jakiś sportowy samochód, ciemne szyby, dwóch łysych karków w środku. Na tyle szybko, że musiałem uciekać z tego przejścia. Odruchowo wypowiedziałem się głośno o takim sposobie jazdy (w niezbyt paralamentarnych -przyznaję- słowach). Tamci zatrzymali się, otworzyli okno i do nas podobnymi sloganami. Nie wysiedli. Ja, gdybym był sam albo z kim innym, kontynuowałbym "dyskusję", ale mój kumpel w ogóle nie umie się bić, nigdy w takiej sytuacji nie był, nawet nie potrafiłby uciec. I odpuściłem ze względu na niego, choć sam też miałem marne sznase z dwoma. Ale potem refleksja taka: chłop 23 lata, wie jaki jestem, no trzeba mieć jaja...
Co sądzicie o podobnych sytuacjach, gdy nie jesteście sami?
Oczywiście pomijam kwestie kobiet i dzieci, bo to oczywiste, ale kiedy kumpel na pewno nieźle oberwie, a w was aż się gotuje....
Napisano Ponad rok temu
PS. Niezły z ciebie kozak.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Miałem kiedyś podobną sytłacje, szłem z kolega i także kolesie w sportowej furce omało nas nie przejechali , też padły pewne zwroty i kolesie wysiedli z samochodu , kolega wzioł jakiś wiekszy kamień i przymieżał sie trafić nim w szybke samochodu , kolesie zrobili w tył zwrot i pojechali w siną dal :twisted: [/code][/quote]
Napisano Ponad rok temu
kiedys z ojcem mielsimy taką syt. w Poznaniu póxnym wieczorkiem.Szlismy sobie do domu i juz na osiedlu jechali jacys kretyni(3 paski,tysiąc pincet dwa dziwincet glosników w starej vectrze)i mało nas nie przejechali....mój koffany tatus krew gorąca faka miłym chłopcom pokazał i cosik tam przeklął...chłopc się zatrrzymali zaczeli wysiadac na co moj kochany tatus sru przez osiedla sprint.....poxniej sie smailisy,ale początkowo myslałem,ze sma dgo dogonie i jaja urwę...
pozdr.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pies ich j..ał, może skończą na jakimś drzewie.
Napisano Ponad rok temu
jak w tym kawaletrzy razy splun, zaklnij szpetnie i zapomnij
powiedzial "kurwa ja pierdole jego jebana mac" po czym zaklnal straszliwie.
Co sie przejmujesz? Po co kozaczyc??
Napisano Ponad rok temu
Tak sie powinno zwalczać piractwo drogowe!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
zimna krew
- Ponad rok temu
-
video z solówek
- Ponad rok temu
-
Rabunek pod sekcja MT
- Ponad rok temu