to bylo wiadome, ale wtedy nie mial jeszcze wtopionego admantytu w kosci ... A tak na marginesie, Howlett jest chyba najfajniejsza postacia z Xmenow - taki outsider, wojownikPrzed originem generalnie chyba nikt nie wiedział. Jedyne, co było na pewno wiadome to to, że walczył razem z Kapitanem America w 2 wojnie światowej i wyglądał wtedy tak jak aktualnie.
Kaznodzieja
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
niesamowity komiks...zawsze z całego universum Marvela lubiłem Wolviego tak wiec komiks mnie zaczarował...a czytal ktos Wolverine Origin? zarabista sprawa - Wolverine'a jeszcze bardziej polubilem
a co do wieku Logana to obadaj Wolverine:Koniec...
-znów jedziesz zawieść zapasy temu dziwakowi w lesie?Ile czasu już tam jeżdzisz
-od kiedy skonczyłem 13 lat...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
moze byc,ale Jenkins nie rozinal w pelni potencjalu. poza tym od zezytu 3 do 5tego w sumie niewiele sie dzieje,tylko takie sranie o niczym.komix ok,ale mnie nie zachwycil.a czytal ktos Wolverine Origin? zarabista sprawa - Wolverine'a jeszcze bardziej polubilem
A "Ultimates"- czytal ktos?wyjebisty komiks (choc "Authority" lepsze)
Napisano Ponad rok temu
BTW: znalazlem komiksy u siebie zajebiscie stare, kajo i kokosze, kapitany klosy, itp. mam nawet pierwszego w polsce Punishera i spidermana, warte to coos?
Napisano Ponad rok temu
zawsze jednak mozesz dac ogloszenie na allegro, [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] itp.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
NIKE - nowa reklama
- Ponad rok temu
-
batizado 07.11.2004 gdynia
- Ponad rok temu
-
Blade Trinity.
- Ponad rok temu