Kaznodzieja
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Polecam goraco komiks o tym tytule, swietny niepowtarzalny klimat. Moze ktos z budo czyta i chce sie podzielic wrazeniami :wink: czaje sie tez na Sadmana
Rzadko czytuję komiksy. Nie egzajtują mnie specjalnie, ale Kaznodzieja jest rewelacyjny. Co do drugiego tytułu - ten już mi nie wszedł za bardzo, chociaż pomysł super i świetnie narysowany.
Napisano Ponad rok temu
wniknij w "100Naboi" z [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] zajebisty kryminalPolecam goraco komiks o tym tytule, swietny niepowtarzalny klimat. Moze ktos z budo czyta i chce sie podzielic wrazeniami :wink: czaje sie tez na Sadmana
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a jak! same wyjebiste komixy kolega Jurek rzucil. jeszcze z fajnych to polecam "V jak Vendetta", "Sin City" (moglbym tak godzianmi polecac...) ale 100Naboi raczej na pewno przypasi TT,a straznicy niekoniecznie,bo w przypadku tej pozycji przydaje sie pewne obeznanie z komixem (szczegolnie superbohaterskim).100 Naboi jest super, ale Straznicy sa jeszcze lepsi. A no i jeszcze Blacksad - ekstra komiks.
Napisano Ponad rok temu
Z cynikiem noz ana ten temat pogadac :wink:
Napisano Ponad rok temu
a jak! same wyjebiste komixy kolega Jurek rzucil. jeszcze z fajnych to polecam "V jak Vendetta", "Sin City" (moglbym tak godzianmi polecac...) ale 100Naboi raczej na pewno przypasi TT,a straznicy niekoniecznie,bo w przypadku tej pozycji przydaje sie pewne obeznanie z komixem (szczegolnie superbohaterskim).
Sin City jest naprawde dobre, ale tylko pierwszy tom. Reszta jest juz slabsza. A z beczkarskich komiksow to warto zachaczyc o serie '48 Stron' i 'Wilq'. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kaznodzieja tez jest git bardzo. Makabra strasznie krotkie odcinki ma, wkurwiajace to. A pozatym watchmen - rewelacja. Tego sa setki panocki
Napisano Ponad rok temu
ale pamietam czasy gdy jedyne co wychodziło to pare serii dc i marvela w tm-semic i asterix...
Napisano Ponad rok temu
"Cygan" tez jest niczego sobie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
egmont wydal kilka albumow z batkiem,ale teraz dal sobie spokoj (ale w najnowszym swiecie komixu jest do kazdego numeru dolaczony jeden albumik z komixem o batku,wiec w sumie za 10 zl mozna sie poqsic)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tak btw, wiedzialem ze Logan (Howlett )jest stary, ale kurna, nie az tak . Aha, jakis czas temu czytalem fajny komiksik o vampirach, 40nocy czy jakos tak..Czytałem i lubię. Ja w ogóle jestem tradycjonalistą i czytam tylko amerykański chłam (no może nie tylko, ale przede wszystkim)
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
NIKE - nowa reklama
- Ponad rok temu
-
batizado 07.11.2004 gdynia
- Ponad rok temu
-
Blade Trinity.