Jest to mój pierwszy post na VB dlatego pragnę pozdrowić Wszystkich.
A teraz pytanie: 
Od 1,5 roku jestem w stanie że tak to nazwę "spoczynku" ( nie licząc biegania i ćwiczeń typu pompki przysiady itd 1-2 razy w tygodniu) Wcześniej trenowałem trochę uderzania trochę kulania w miarę intensywnie. No i teraz  pomału dojrzewa we mnie myśl aby przerwać tę niechcianą sportowa "emeryturę". Chciałbym -przez najbliższe 2-3 miesiące zacząć budować siłę i wytrzymałość na styl MMA. 
No i tu wreszcie to pytanie:
1. Czy w tym pierwszym okresie brać jakieś suplementy i ew jakie, czy raczej organizm dostanie taką ilość bodźców że jest to raczej zbędne?
2. Proszę o ew sugestie jak powinien wyglądać trening wracającego z takiego nieróbstwa?
Pozdrawiam

Reaktywacja -pytanie
		 Rozpoczęty przez , Ponad rok temu

1 odpowiedź w tym temacie

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 fenuplast ..pytanie (Power-Zone) fenuplast ..pytanie (Power-Zone)- Ponad rok temu 
- 
			 Jak to jest z tymi mięśniami ? Jak to jest z tymi mięśniami ?- Ponad rok temu 
- 
			 Lekarze tradycyjnej medycyny chińskiej w Polsce Lekarze tradycyjnej medycyny chińskiej w Polsce- Ponad rok temu 
- 
			 scenariusze przy uszkodzonej łękotce .... scenariusze przy uszkodzonej łękotce ....- Ponad rok temu 
- 
			 Siłownia dla ćwiczacego MA Siłownia dla ćwiczacego MA- Ponad rok temu 
- 
			 brzuszki/rowerek - mozna codziennie? brzuszki/rowerek - mozna codziennie?- Ponad rok temu 
- 
			 Skutki nie przyjmownia pokarmu Skutki nie przyjmownia pokarmu- Ponad rok temu 
- 
			 Znakomite skoki Blanika w Glasgow Znakomite skoki Blanika w Glasgow- Ponad rok temu 
- 
			 Przyrząd do rozciągania firmy bushi Przyrząd do rozciągania firmy bushi- Ponad rok temu 
- 
			 OMEGA 3 OMEGA 3- Ponad rok temu