Mam sóre
Napisano Ponad rok temu
Jak ją pociąć aby nie spaprac , na jakie kawałki długośc i szerokośc.
Z takiego kawałka jaki bacik da się ukręcić ?
Pozdrawiam i czekam na konkretne odpowiedzi.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
sam bym chetnie sprobowal ale pieniedzy na razie na nic nie mam. na razie ciagle sie bawie moimi syntetykami.
Napisano Ponad rok temu
generalnie musisz miec jakis wzór -czyli najpierw z ilu rzemieni?? jak juz wiesz z ilu to mierzysz -u nasady rzemienie maja jakies 10 mm jak wiesz z ilu rzemieni to wiesz jaki szeroki pasek musisz zaznaczyc -z 8-miu? ok to 80 mm teraz jaki ma byc dlugi bacior??? licz ze skróci sie co najmniej 1/3 a jak wytniesz za waskie to nawet przez pol-czyli ile?? ?? 8 stup?? czyli musisz uciac na 12-16 dlugie
no reszta juz jest prosta-w p[olowie powinny miec ok 6 mm na koncu jakies 3 mm no i na poczatku maja byc nie porozcinane to ulatwia prace;)))
no to teraz zaczynasz to ukladac na skurze-najlepiej ciac albo po prostych albo po kole-zalezy jak wyglada skura no i unikaj ostrych zakretów -lepiej wywalic kawalek skury a wygladzic zajkrety niz przyoszczedzic i dostac jakies dziwne wykroje;)))
Napisano Ponad rok temu
Dziękuje pokornie za okazaną cierpliwośc takiemu nieukowi jak Ja.
Napisano Ponad rok temu
Wielkie dzieki ze to opisales... bo dopadlem rysunek z wykrojem, ale nijak nie moglem wymyslec wymiarow. teraz jak dopadne skore, to juz bede wiedzial jak kroic.no to teraz zaczynasz to ukladac na skurze-najlepiej ciac albo po prostych albo po kole-zalezy jak wyglada skura no i unikaj ostrych zakretów -lepiej wywalic kawalek skury a wygladzic zajkrety niz przyoszczedzic i dostac jakies dziwne wykroje;)))
mam nadzieje ze sie udalo wkleic obrazek
szerszen
Napisano Ponad rok temu
-powinno sie podwiesic ten obrazek bo to gotowy tutorial pod bula lub snejka!!!!!!!!! wykroj jednej warstwy
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pomocy!
- Ponad rok temu
-
Legalna broń palna dla kazdego- 1850r
- Ponad rok temu
-
Kastecik:)
- Ponad rok temu