Jak to jest z tymi mięśniami ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zawsze mozesz robic okresowe cykle treningowe
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
miesnie nie trenowane przez dluzej niz 2 tygodnie zaczynaja zmniejszac sie w obwodach. Przed dluzsza przerwą polecam zrobic roztrenowanie, a podczas przerwy dobrze sie odzywiac-to zminimalizuje spadki.mam podobne pytanie: czy od miesiecznej czy poltoramiesiecznej przerwy (tzn same treningi sw bez silki) rowniez sa jakies spadki na masie miesniowej (czy tylko smalec leci)? czy ewentualnie jakis solidniejszy trening calego ciala raz na np. 2 tyg jest je w stanie zatrzymac?
Napisano Ponad rok temu
Po tygodniu odpoczynku od cwiczen (calkowitego) miesnie powinny sie calkowicie zregenerowac (moga spasc obwody, ale to tylko woda i glikogen). Kolejny tydzien rowniez nie powinien przyniesc spadkow masy. Pozniej niestety moga sie juz zaczac spadki masy (nie musza, zaleznie od genetyki itp).
Powiem wiecej 2 tygodniowa przerwa moze przyniesc korzystny wplyw na treningi. W treningach HST specialnie robi sie takie przerwy i przez wielu te trenigi sa uwazane za najlepsze do budowy masy miesniowej.
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
po kontuzji mam conajmniej 2 miechy bez treningów...już wytrzymałem jakoś 1,5 miecha...zero maty niestety...ale chodziłem na siłke...
ale i tak spadło mi 3kg (wedłóg mnie mięśni)
mam tylko nadzieje, że jak wrócę do treningów ( a to juz niedługo!!!) to wszystko odbuduje...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Lekarze tradycyjnej medycyny chińskiej w Polsce
- Ponad rok temu
-
scenariusze przy uszkodzonej łękotce ....
- Ponad rok temu
-
Siłownia dla ćwiczacego MA
- Ponad rok temu
-
brzuszki/rowerek - mozna codziennie?
- Ponad rok temu
-
Skutki nie przyjmownia pokarmu
- Ponad rok temu
-
Znakomite skoki Blanika w Glasgow