Takie smieszne cus ;)
Napisano Ponad rok temu
Jakze pozory myla, prawda?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja tak mam jak jade z tarcza na trenig.Ta, nie tylko staruszki. Kiedyś stałem sobie spokojnie w centrum Warszawy na przystanku... Było ciemno, padał deszcze, więc miałem na głowie kaptur. Stałem przy jednym rogu "budy" na przystanku i widze idzie jakiś facet lat koło 30 mija mnie szeeeeerokim łukiem(cały przystanek + 5m przynajmniej) i staje na drugim końcu przystanku zerkając z lękiem na mnie co chwila...
Jak wsiadam do autobusu to wszyscy sie odsuwaja i dziwnie na mnie patrza. Raz 2 babcie z lekiem odskoczyly i zaczyly gadac o jakis satanistach... Tarcze woze w czarnym worku, zeby sie nie popburdzila ani nie zmokla. Ludzie sa dziwni :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
taa...apropos tego to koledzy mi kiedys opowiadali jak przewozili jakies graty (rury od odkurzacza, koldry itd.) do domu babci a mieli tylko duuuzy czarny worek. No to upchneli to wszystko do czarnego worka, zawiazali i (jak twierdzili) mogloby to robic spokojnie jako filmowy rekwizyt nr.14 - zabezpieczony przez policje trup . Ponoc ludzie dziwnie sie patrzyli jak wnosili to do autobusu i ustawiali pod scianaNo nie wiem packa w czarnym worku może wyglądać jak poćwiartowane ciało
Napisano Ponad rok temu
A jednak!Raczej watpię czy na widok packi robiłby ktoś z Liczmistrza sługę szatana
To zwykla tarcza treningowa. Tyle ze jest dosyc duza i nie wyglada jak tarcza jak jest w worku. Ale jak pocwiatrowane cialo tez nie wyglada Najwyzej jak duze czarne prostokatne cos. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W temacie:
Znajomy parę ładnych lat temu (porządny facet, tylko taki spory) chciał się zapytać o godzinę wieczorem. Podszedł do kogoś, i zanim otworzył usta ... dostał gazem
Inna rzecz, że ja osobiście WIEM, że obecność faceta jako jedynej postaci w okolicy - szczególnie jak jest późno i ciemno - może być dla niektórych ludzi stresująca. Szczególnie dla kobiet. Dlatego staram się jak mogę żeby nie wzbudzać niepokoju, choćby miało to oznaczać że żeby "wyprzedzić" panią przechodzę na drugą stronę ulicy.
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"niech sie babcia nie boi, nie zgwalce"
Jirzynek..wogole nie rozumiesz kobiet:) :wink:
Napisano Ponad rok temu
Jirzynek..wogole nie rozumiesz kobiet:) :wink:
a kto rozumie te istoty ? oprocz ginekologa oczywiscie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Raczej watpię czy na widok packi robiłby ktoś z Liczmistrza sługę szatana
Liczmistrz, skąd wziąłeś ten post El Primo ? Bo u mnie się nie wyświetla.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ŚmieciE :/
- Ponad rok temu
-
POZNAŃ - POKAZY SAMOOBRONY DLA KOBIET
- Ponad rok temu
-
WROCŁAW - POKAZY samoobrony dla kobiet
- Ponad rok temu
-
Krótki incydent osiedlowy
- Ponad rok temu
-
Dobry Glina ... Zły Glina - Spojrzenie Subiektywne
- Ponad rok temu
-
Zabity uderzeniem w twarz...
- Ponad rok temu
-
The Subtle Safety Defensive Ring
- Ponad rok temu
-
wykręcone techniki
- Ponad rok temu
-
Teraz ja tu będę sprzątał...
- Ponad rok temu
-
Skin jest całkiem łysy, włosków on nie nosi ...
- Ponad rok temu