Benchmade wycofuje z produkcji...
Napisano Ponad rok temu
Dwa dni temu na stronach BM pojawily sie w opisach niektorych modeli dopiski
"This item has been discontinued and is no longer available from the factory as of November 1, 2004. Please try our
Dealer Locator."
Jesli ktos mial jakies plany zakupowe "na pozniej", powinien tam IMO zajrzec.
Z takich bardziej znanych calkowicie znikaja TSEK 8O , mini Stryker i 941.
Nie znika za to na razie zaden 705, wyglada na to, ze plotki z BM forum sie nie potwierdzily - a ja sobie wczesniej sprawilem nozyk, na ktory juz dlugo mialem ochote
Napisano Ponad rok temu
He he...
Pozdrowionka,
Akme
Napisano Ponad rok temu
Nie wiesz, po choinke mi rozowy albo wsciekle zielony mini Griptilian, jak mam 705?
Czarne zostaja w ofercie.
Zreszta wiesz, co do juz mnie jedzie
Z tego wszystkiego, co wycofuja, to wlasciwie tylko TSEK mnie zmartwil i moze jeszcze mini Stryker. Cala reszta moze sobie wlasciwie byc, a moze i nie byc, jak dla mnie.
Ciekawie bedzie dopiero, jak sie pojawi katalog 2005. Jakby kto przegapil, to na pewno go tu zamelduje
Napisano Ponad rok temu
No nie wiem... ja bym kupil niebieskiego na prezent dla ZonyNie wiesz, po choinke mi rozowy albo wsciekle zielony mini Griptilian
Wiem wiem... tez miniZreszta wiesz, co do juz mnie jedzie
No to juz wiem czego sie spodziewac w nastepnych foto-porownaniachZ tego wszystkiego, co wycofuja, to wlasciwie tylko TSEK mnie zmartwil i moze jeszcze mini Stryker.
Napisano Ponad rok temu
To mozesz spoko kupic, niebieskie zostajaNo nie wiem... ja bym kupil niebieskiego na prezent dla Zony
Pisalem o mini? Eee...Wiem wiem... tez miniZreszta wiesz, co do juz mnie jedzie
Cos pomieszales chyba
Nic z tych dwochNo to juz wiem czego sie spodziewac w nastepnych foto-porownaniachZ tego wszystkiego, co wycofuja, to wlasciwie tylko TSEK mnie zmartwil i moze jeszcze mini Stryker.
Ale przynajmniej Cabelasem sprobuje cos pociac i sie postaram go porownac ze zwyklym
Napisano Ponad rok temu
Pozostaje miec nadzieje, ze jego miejsce zajmie cos przynajmniej rownie dobrego.
Napisano Ponad rok temu
p.s. Akme moja dziewczyna szukala dla siebie niebieskiego mini griptiliana
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Miły adres:-) (balisongi)
- Ponad rok temu
-
Emerson cqc-11
- Ponad rok temu
-