Skocz do zawartości

Zdjęcie

Co to za kontuzja?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

budo_sakul
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 92 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Co to za kontuzja?
Mam pewien problem:
nie wiem co mi się zrobiło :oops: , ale bardzo boli. To jakby takie miejsce pod stawem, które boli, gdy się naciska. Boli też, gdy ruszam palcem za mocno, jakbym chciał się roziągać (miejsce to znajduje się pod podbiciem stopy dokładnie pod dużym palcem). Co to może być. Dodam jeszcze, że noga mi nie spóchła, ani nie wyczuwam, żadnych wznieśień czy narostów. Niedługo wybieram się do lekarza.
  • 0

budo_warhead
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 4469 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Różne

Napisano Ponad rok temu

Re: Co to za kontuzja?
Idz do lekarza ...
  • 0

budo_taxx
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 687 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

heh - mój brat ma czasami coś takiego w kciuku. (np jak graliśmy ostatnio w pingla to mu się zrobiło). Poprostu zaczyna w pewnym momecie boeć bek kciuka i nie wiedamo co z tym zrobić(a boli ponoc badzo). Zazwyczaj jednak po kilku minutach przechodzi o.O
  • 0

budo_sakul
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 92 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Idz do lekarza ...

Idę w piątek.

heh - mój brat ma czasami coś takiego w kciuku. (np jak graliśmy ostatnio w pingla to mu się zrobiło). Poprostu zaczyna w pewnym momecie boeć bek kciuka i nie wiedamo co z tym zrobić(a boli ponoc badzo). Zazwyczaj jednak po kilku minutach przechodzi o.O

Mam to na pięcie i taż przechodzi, ale najgorsze jest pod palcem bo tam nie przechodzi, no chyba, że nie ruszam palcem, albo nie naciskam.
  • 0

budo_sakul
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 92 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Ludzie, nikt o tym nie słyszał? Ja przez to nie mogę na treningi chodzić. Powiedzcie chociaż jak się ta kontuzja nazywa. Proszę poklon
  • 0

budo_xaimoon
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 786 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Nie jestem pewien ,ale to może być podagra znajomy miał z 3 x w ciągu 1,5 r. ,ale ona raczej boli ciągle :?
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024 : 2025