O tych, co odeszli...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Musze przyznac, ze kazdy z nich nauczyl mnie czegos, co zawsze zostanie w pamieci.
Napisano Ponad rok temu
Bo to, widzisz Shawnee, jest właśnie mój miszczowski teaming. Wyczułem Twój zamier moim 7 zmysłem i niczym Miszcz Marian wyprzedziłem Twe działanie, neutralizując je w zarodku normalnieEch, człowiek nie spojrzy dokładnie i powtarza się...Wyprzedziłeś mnie o kilka minut... :wink: To wszystko przez tę wspomnianą nostalgię...
 A tak na poważnie to miło, że jeszcze ktoś w takim dniu ma podobne jak ja refleksje... Choć nadmiernego zainteresowania topicem nie stwierdziłem
  A tak na poważnie to miło, że jeszcze ktoś w takim dniu ma podobne jak ja refleksje... Choć nadmiernego zainteresowania topicem nie stwierdziłem  

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Choć nadmiernego zainteresowania topicem nie stwierdziłem
No, Mod się wysilił...., Apas dorzucił słów kilkoro, dobre i to .... . A reszta to tylko "ładniejsze oblicza obcych dojo" ma w głowie :wink: . Nic to, chwała nieobecnym.
Napisano Ponad rok temu
Wilczan (co klania sie tym co jush ich miedzy nami nie ma)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Zakochac sie w senseiu Zakochac sie w senseiu- Ponad rok temu 
- 
			 Tajemnicze KI... Tajemnicze KI...- Ponad rok temu 
- 
			 Staz P.Orban - Warszawa Staz P.Orban - Warszawa- Ponad rok temu 
- 
			 Aikido w Rybniku jak oceniacie :) Aikido w Rybniku jak oceniacie :)- Ponad rok temu 
- 
			 Aikido Kobayashi - technika sankyo Aikido Kobayashi - technika sankyo- Ponad rok temu 
- 
			 Ćwiczyć z patykami czy nie? Ćwiczyć z patykami czy nie?- Ponad rok temu 
- 
			 Uwaga uczniowie Cognard sensei!!!!!! Uwaga uczniowie Cognard sensei!!!!!!- Ponad rok temu 
- 
			 Boken i Jo Boken i Jo- Ponad rok temu 
- 
			 Trening z początkującymi Trening z początkującymi- Ponad rok temu 
- 
			 walić czy nie walić? walić czy nie walić?- Ponad rok temu