Andrew "Powerfule Pole" Gołota....
Napisano Ponad rok temu
sie poswieca dla sprawy?? Tez nie jestem zainteresowany korespondencją z Toba, miałem Ci tylko do zarzucenia to co napisałem
A jako że jest to forum to mam do tego prawo a jak cośmiasz do Wornsa to trzeba było pisałć do niego na priw a nie robić tego publicznie
Napisano Ponad rok temu
; )
Napisano Ponad rok temu
Nie, to jest człowiek chory psychicznie, jak dla mnie to schizofrenik, ma zabuzenia, ciagle mu sie wydaje, ze zyjemy w XIX wiecznej katolickiej europie.Jak to nie ma już prawdziwych wojowników? A Giertych to kurwa co? Krzyżowiec?
; )
Co do bezpardonowych ataków na moją sobą..to na nie nie odpowiem, bo ich po prostu nierozumiem. Byc moze ich autro ciepri na dolegliwosć Romana Giertycha? W każdym razie, zalecam leczenie... .
Mate-thx Mam u Ciebie dług :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a jak ty masz coś do karolaka to też trzeba było pisać do niego na na priwA jako że jest to forum to mam do tego prawo a jak cośmiasz do Wornsa to trzeba było pisałć do niego na priw a nie robić tego publicznie
i w ten sposób na forum było by o 50% mniej wypowiedzi
Napisano Ponad rok temu
a jednak społeczniak i obrońca"uciśnionych"qrwa! chcialem sie od Wonsa (z którym już sobie pokorespondowaliśmy na forum)dowiedzieć w imię czego regularnie obija innych i sam daje się obijać na ringu ,a taki Mate się tu wpiedziela jakby sprawa jego dotyczyła!......pilnuj Mate swojego złamanego kilona i bądź łaskaw nie odpowiadać za kogoś.a czemu jakiś dupek wchodzi na forum bokserskie i napiepsza sie z kogoś kto
sie poswieca dla sprawy?? Tez nie jestem zainteresowany korespondencją z Toba, miałem Ci tylko do zarzucenia to co napisałem
A jako że jest to forum to mam do tego prawo a jak cośmiasz do Wornsa to trzeba było pisałć do niego na priw a nie robić tego publicznie
Napisano Ponad rok temu
Popieram to co piszesz. Nie ma sensu tak się narażać. Ja odpuściłem sparingi (takie poważne) gdy tylko zobaczyłem jak to niebezpieczne.
Boks jako trening ogólnorozwojowy - ok. Natomiast ciężkie sparingi po których potem łeb boli jak na kacu - nie.
Po prostu wiem jak niebezpieczne jest systematyczne wstrząchanie mózgu (to jak systematyczna paczka fajek dziennie dla serducha). Albo i jeszcze gorzej.
Dlatego WORNS- respect dla Ciebie, że masz te swoje zasady, ale jeszcze większy będzie respect jak zrozumiesz rację karolaka.
pozdr.
Napisano Ponad rok temu
a jak ty masz coś do karolaka to też trzeba było pisać do niego na na priwA jako że jest to forum to mam do tego prawo a jak cośmiasz do Wornsa to trzeba było pisałć do niego na priw a nie robić tego publicznie
i w ten sposób na forum było by o 50% mniej wypowiedzi
Jak zaczał dialog na forum w obecności wiekszego audytorium to powinien liczyć się z tym że na forum dialog bedzie kontynuowany i ktoś może dorzucić coś od siebie
Post Karolaka zabrzmiał dla mnie jak beka ze wszytkich bokserów którzy nie odpuszczają a że mam dla nich duży respect nie potrafiłem obok tego przejść obojętnie :roll:
Napisano Ponad rok temu
Panie - Panowie - jak mawia Kulej - to boks i wszystko się może wydarzyć mniemniej wydaje mi się że Gołota dla odmiany czysto i szybko wygra aczkolwiek... to boks i wszystko się może wydarzyć
Co do telewizorni: niedawno w necie (wczoraj) wyłapałem newsa, że walka będzie pokazana w TVN - niemniej... są jakieś problemy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chodzi mi po głowie postawić na Ruiza. Bo w Polsce mogą dobrze za niego płacić a jednak obiektywnie jest faworytem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dlatego się waham, bo cała noc będzie w plecy - z jednej strony za Gołotą ale przez kasę za Ruizemto dobrze wydasz kase bo andrew i tak wygra :wink: :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Coś z Przegladu Sportowego o przygotowaniach Gołoty:
10-11/11/2004
TRZEBA BYĆ SPOSTRZEGAWCZYM, by znaleźć salę, w której Andrzej Gołota, (na zdjęciu) w obecności kilkunastu dziennikarzy, przeprowadził wczoraj otwarty trening. Kingsway Gym mieści się na drugim piętrze budynku na skrzyżowaniu 5 Alei z 28 ulicą. Wchodząc na klatkę schodową nie ma się wątpliwości, że to właśnie tu. Drogę wskazują wielkie plakaty z pojedynków Lennoksa Lewisa, Muhammada Ali czy Oscara De La Hoi, którymi ściany oklejone są aż do samego wejścia do sali. Kingsway Gym to niewielkie pomieszczenie, które wita wchodzącego ostrym zapachem potu.
Sala zapełnia się dziennikarzami, pojawiają się kamery, fotoreporterzy. Pod budynek podjeżdża czarny samochód - jest pierwszy bohater sobotniego wieczoru. Z auta wysiada Gołota w towarzystwie trenera Sama Colonny i menedżera ZiggyŐego Rozalskiego. Polak wchodzi po schodach, obrzuca salę spojrzeniem i spokojnie maszeruje do szatni. On będzie trenował jako pierwszy.
Staje przed lustrem i zaczyna się rozgrzewać. Kilka podskoków, skłonów. Polaka cały czas bacznie obserwuje trener Colonna. Po rozgrzewce czas na walkę z cieniem w ringu. Ta trwa zdecydowanie dłużej. Po niej kilka ćwiczeń na skakance i na tym koniec. Gołota uśmiechnięty, rozluźniony sprawia wrażenie pewnego siebie. Ma idealną wagę. Mruga porozumiewawczo okiem i wychodzi. Wieczorem odpręży się na meczu NBA New York Knicks - Philapdelphia 76-ers.
SEBA
Napisano Ponad rok temu
Pod względem sportowym to akurat mnie interesują bardziej pozostałe walki. Walczą Byrd, Holyfield.Muchol, jaka cała noc! Dopiero nad ranem będzie Andrzej walczył. O godz. 4 nad ranem wystarczy wstać i obejrzysz także wczesniejsze!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Około 6 rano. A o 4 wstać żeby obejrzeć wcześniejsze dwa pojedynki!Czaders z takiej okazji to trzeba całą noc chlać a nie wstawać o 4 rano :wink: Tak poza tym ja słychałem ze Andrew wyjdzie o 6
Jak miałbym pić cała noc to do 5 chyba bym nie wytrzymał. Wolę popić w ciągu dnia , na powtórkach! :drinking:
Pozdrawiam!
Napisano Ponad rok temu
czuje ze niedziela bedzie ciezka :blus:
Napisano Ponad rok temu
JĘDREK LUTUJ!!!
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Czy to jest nadal aktualne?!?(pyt do grupy"SERAFIN"
- Ponad rok temu