Pistolet gazowy
Napisano Ponad rok temu
Jestem studentem mam, 20lat, od pewnego czasu zastanawiam sie nad kupnem pistoletu gazowego. Wiem ze wiele osob ma sporo zastrzezen (niektore sa napewno słuszne) co do takiego rozwiazania. Dodam ze 3 lata trenowalem karate, a w tym roku zaczołem boks. Nie jestem jakims gnojkiem, bez pojecia, ktory chce sobie kupic zabaweczke i nia straszyc. Jezeli juz go kupie to zamierzam uzywac go oczywiscie jedynie do samoobrony na ulicy. (gdy jest mozliwosc i nie ma innego wyjsca wyciagam i strzelam, bez straszenia ani machania przed nosem komus).
Moje pytanie kieruje do Policjantow na forum, a mianowice, jak to jest z ta legalnoscia pistoletu gazowego? W sklepach internetowych mowa jest jedynie o pełnoletnosci, o uszy obilo mi sie 21 lat, czy to prawda? Pozatym jezeli Policja by przy mnie znalazła taka bron, to mowiac juz od strony praktycznej czy mieli by cos przeciwko, czy jest to legalne?
Daje tutaj link do pistoletu ktory mam na oku, czy moze ktos mogł by mi cos zasugerowac apropo niego. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Z gory dziekuje za odpowiedz i jeszcze raz pozdrawiam wszystkich.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ktoś napisał o miotaczu agzu pieprzowego ale ja odradzam lepij kupić mocno steżony miotacz gazu cs na allegro.pl były rmg75 używane przez polska policje za 39 zł to jest dobry sprzęt.
Napisano Ponad rok temu
cieszymy się cieszymy cieszymy i gratulujemy pssssssssss uważać na błędy ortograficzne bo ten pan Moderator nie przepada za nimi
8)
pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tak pytam z ciekawosci nie tak zeby taką miał , no ale wiecie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam