Pistolet gazowy
Napisano Ponad rok temu
a pozatym się tego pozbede i bedzie po sprawie :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak czysto teoretycznie, ciekawe jakie skutki mialby strzal z racy, takiej z nakretki nakrecanej na lufe.
W Niemczech pistolet gazowy mozna kupic w sklepie za okazaniem paszportu albo czasami na pchlim targu - tu paszport nie jest potrzebny.
Info do policjantow na forum - nie posiadam nic nielegalnego w domu .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Prosze szanownych panów Policjantów o zapomnienie o czym tu było pisane.
wątpie by którys z policjantów robił szum w sprawie twojej gazówki [ nakaz- ustalanie IP]
ale zabierz od kuzyna gazówkę bo jak komuś sie narazisz a na podstawie jakiegos faktu ktos namierzy twoja tozsamosc to bedzie donos na policje a potem rewizja i kuzyn i ty bedziesz miał spieprzone zycie z wyrokiem. chyba ze nie masz zamiaru podejmowania pracy , starania sie o kredyt itp
jak chcesz zyc poza spoleczenstwem to wyrok w zawieszeniu raczej nie bedzie bolesny
az trudno uwierzyc ze bawisz sie nielegalną bronia i masz taki "rozum" jak na 20-latka [bez urazy] zeby o tym pisac z podawaniem miejsca gdzie ja trzymasz -
Napisano Ponad rok temu
czeba czytać ze zrozumieniem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zapomnij już o gazówce ja o niej zapomiałem jest u kuzyna w niemczech który ma na takie zeczy pozwolenie on ma i nosi swojego walthera p99 a mój ppk czeka tam na lepsze czasy tu w polsce i szanowni panowie policjanci jak chca moga przeszukiwać bez nakazu pokaze wszytko co mam nielegalu już niemam . Tak przy okazji niepracuje a choćbym pracował to neizamierzam kredytu brać zeby komuś płacić 50 % bo tak wyjdzie z prowizjami opłatami wiem bo sąsiadka brała te niskie procenty to tylko chwyt marketingowy dobra niezchodźmy na kredyty to nie forum o usługach bankowych ps neizamierzam meic żadnych wyroków ani kłopotów .
mnie "za szczyla" też nie zależało na takich sprawach i... bawiłem się w nie-całkiem-legalne-rzeczy (ale to już przedawnione )
ale teraz już mi zależy i... nie ryzykowałbym
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
psy i gaz
- Ponad rok temu
-
Kupno Gazu
- Ponad rok temu
-
Broń z gazem bilogicznym