Tym razem do BM210
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
widziałem nożyk w Świecie Stali jak tylko przyszedł i nie wziąłem ( a to była seria na S30V ) bo pochwa mi nie pasowała, teraz widzę - zrobiłem błąd, gratuluję Piter wykonania a właścicielowi posiadania
Dziękuję za gratulacje.
Jedyny minus to rysy od kydexu na klindze, ale mnie to nie przszkadza. U mnie noże robią i ich nie oszczędzam, a rysy powstałe w eksploatacji, a nie z bezmyślności, tylko dodają stali uroku.
Piter chyba już dziękowałem, ale pełnię zalet doceniłem po kilku dniach noszenia.
I taka uwaga: miałem zamiar nosić jako IWB, ale małe rozmiary praktycznie to uniemożliwiły. Przy pochylaniu pochewka z nożem wysuwałuy się spod paska. Zbyt krótki odcinek siedziałza paskiem. Pochewka powędrowała na teklok i teraz nożyk siedzi poziomo na lewym boku. Pochewka jest tak dobra, że muszę macać się co jakiś czas, żeby sprawdzić, czy jeszcze tam siedzi i na tyle uniwersalna w połączeniu z teklokiem, że nożyk będzie ze mną zawsze i wszędzie (na plecaczku, latem na szyji jako neck i Bóg wie gdzie jeszcze...).
Napisano Ponad rok temu
ale za to ksztalt.
podoba mi sie ze customerski kydexik moze byc orginalny.
swietny ksztalt.
to doceniam i to mi sie podoba:)
naprawde widac dokladnosc a nie na "odwal sie"
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
ale kształt tez mnie ujął. jakos mi sie kojarzy z cipką. /a nie wszystko tak mi sie kojarzy/
ale to jako dodatkowy plus i to duzy.
Napisano Ponad rok temu
BTW ta sesja fotek została zrobiona na zlocie wiec jest całkiem świeża .
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Nature Companion 5"
- Ponad rok temu
-
Następny, mały sztylecik.
- Ponad rok temu
-
LP1! Mój pierwszy nożyk
- Ponad rok temu
-
Kolejny kerambit
- Ponad rok temu
-
potrzebna porada na temat co wam sie bardziej widzi !!! :P
- Ponad rok temu
-
Pytanie techniczne do Masters...
- Ponad rok temu
-
Pussy Dog
- Ponad rok temu
-
HSS
- Ponad rok temu
-
Sprawdzone sklepy wysyłkowe zagranicą
- Ponad rok temu
-
Normalizacja i inne procesy obróbki cieplnej?
- Ponad rok temu