Skin jest całkiem łysy, włosków on nie nosi ...
Napisano Ponad rok temu
CHolera trochę zszedłem z tematu.
Odnośnie skinów :-)
Siedzim kiedyś z kumplami w Koronie (centrum handlowe) w Mc Donaldsie, kumple mają skatowskie spodnie do kolan, przychodzi z 10 skinów, łączą stoliki i otwierają browary. Kumple - ja nie wstaję . Ja miałem normalne spodnie, jestm krótko ścięty, więc spoko. W końcu kumple wstali i w spokoju oddaliliśmy się. I nie było awantury.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
UCIEKAC
Napisano Ponad rok temu
Wczoraj w centrum widzialem 10 skin hedow Az sie wzruszylem z 10 latek ich nie widzialem w takiej ilosci. Ale wiekowo maks do 20 lat.
powiem ci ze tez bym sie kurna wzruszyl.. ale jak pod 20 lat to chyba nie byli tacy prawdziwi nie??
:wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ci tórzy mają trochę więcej lat i noszą tą jeb**ą swastykę prynajmniej wiedzą o co im chodzi i nie noszą jej po to żeby wszystkich straszyć ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"Nie oddawajmy dobrych symboli złym ludzia"
Napisano Ponad rok temu
jest też podobno w usa miejscowość która nazywa się Swastika ...
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Ja mam kumpla skinheada, koles całkiem spoko jest skinheadem NR. tzw. narodowcem. Z tego co wiem najbardziej nienawidzą żydów w sumie pod tym moge sie podpisac, bo żydzi są beee to oni są na najkwyższych szczeblach w państwie ( unas choćby Pan Prezydent, który stawia pomnik w Jedwabnem (niewiem czy dobrze napisałem) Żydzi to Typowi ludzie żyjący na emigracji... nie to zebym twierdził, że Polska dla Polaków, bo to niedorzeczne, my tez wyjezdzamy za granice. Wkurza mnie w tym jednak to, że np. taki Rom(cygan) rządzi sie jak u siebie... chodzą kradną itp ( Polacy też kradna) Lub je-- Ormianie, czy Ukraińcy, niektórzy ludzie ich sie boja, a tak niepowinno być, aby Polak bał sie obcego w własnym Kraju. Co do Czarnych, Azjatów w sumie nic niemam, choć jak wszyscy wiedzą to czarni są największymi rasistami (w Azji tez jest problem rasizm) Generalnie jest tak, że nikt nielubi jak mu Obcokrajowiec włazi na głowe...
O a wracają do Skinheadów z naszego podwórka to mam wstręt do Nazistów... te 14/88 to jest chore... 14 oznacza chyba to w którym wieku ich mózg przestał sie rozwijać... niewiem jak Polacy moga głosic hasła Nazistowskie, niewiem jak Polak moze wielbić Hitlera ? przecież on chciał nas wymordować, chciał aby nasze pochodzenie słowiańskie przestało istnieć... a tu w naszym kraju który tak boleśnie odczół skótki działania armii Hitlera takie rzeczy sie dzieją... chore to jest bardzo...
Pozdrowienia
Napisano Ponad rok temu
8O
Napisano Ponad rok temu
Ragan, to Ty nie wiesz ze w Polsce mozna nie lubic Rosjan, Cyganow, Rumunow, Francuzow , Czeczenow, Palestynczykow ..., ale jak nie lubisz żydow, to jestes ... podłym antysemitą ??
8O
Smieszne stwierdzenie ale czesto niestety okazuje się być prawdziwe...
Napisano Ponad rok temu
Raczej troche przykre;)
Ktos kto mowi calkiem sensownie o tym, czemu lysi to niedojeby, mowi w zupelnie niedorosly sposob o kwestii zydowskiej.
btw, na drzwiach w pokoju mam flage Israela.
serio.
(tak to jest prowokacja :wink: )
Napisano Ponad rok temu
Smieszne?
Raczej troche przykre;)
Ktos kto mowi calkiem sensownie o tym, czemu lysi to niedojeby, mowi w zupelnie niedorosly sposob o kwestii zydowskiej.
btw, na drzwiach w pokoju mam flage Israela.
serio.
(tak to jest prowokacja :wink: )
nie do końca rozumie o co Ci chodzi , mi chodziło o to że taka niestety jest prawda i nie śmieszna jest wypowiedz _ragana_ tylko zaistniała sytłacja jest śmieszna w sensie groteskowym-absurdalnym.
a co prowokacji to nie wiem czy jest nią cały post czy tylko tekst po btw... , zresztą nieważne .....
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to ty sobie 'panoczku' sprawż słownik nazista i narodowy socjalista...to to samo ...jedno jest skrótem od drógiego tak jak chrześcijański demokrata i chadek-jedno i drugie to to samoSa jeszcze panoczku NS - czyli narodowi socjalisci - oni nie lubia Nazistow, bo nazisci to Narodowi Socjalisci ale niemieccy wiec Polscy NS uwazaja ze glupota jest byc prawdziwym Polakiem - nacjonalista i byc Nazista
a to ze debilne nazi-kurwy usprawidliwaja swoją chorą idelogie jakąś pseudo-różnicą(my jesteśmy polscy nazi a nie niemieccy)to juz problem ludzi którerzy na siłe próbuja zrozumieć matkojebców wieżących w tą nieludzką ideologię...
Napisano Ponad rok temu
dupisz takie farmoazony że aż się niedobrze robi...masz ochotę usprawiedliwiać swoją nienawieść...? :roll:Ragan, to Ty nie wiesz ze w Polsce mozna nie lubic Rosjan, Cyganow, Rumunow, Francuzow , Czeczenow, Palestynczykow ..., ale jak nie lubisz żydow, to jestes ... podłym antysemitą ??
8O
Napisano Ponad rok temu
dupisz takie farmoazony że aż się niedobrze robi...masz ochotę usprawiedliwiać swoją nienawieść...? :roll:
A skad taki wnisek panie Mesjaszu ?
Napisalem tylko raganowi, ze w naszym kraju jest cos takiego , ze mozna otwarcie nie lubic jakiejs nacji i sie z tym nie kryc, ale jak publicznie sie przyznasz , ze nie lubisz żydów, to jesteś uznany ... za podłego antysemitę. Ostatnio u mnie na uczelni byla debata o sytuacji na bliskim wschodzie, dyskusja glownie dotyczyla konfliktu izraelsko - palestynskiego , i wyobraz sobie, ze osoby, które publicznie krytykowaly Izrael i jego dzialania uzane wlasnie zostaly za antysemitow. Przeciez nie kazdy musi lubic wszystkich, nas Polakow tez za granica niezbyt lubia i sie nawet z tym nie kryja. Nawet niedawno mowil o tym Kaczynski z trybuny sejmowej, ze jak ktos, nawet przez przypadek, skrytykuje Niemcow, Rosjan, Polakow czy Francuzow to wszystko jest ok., ale jak skrytykuje nie daj Boze Zydow, to jest ..... najgorszym antysemita i musi sie ostro tlumaczyc. Zreszta kazdy, kto sie troche interesowal historia Polski (zwlaszcza ta powojenna) bez problemu znajdzie kupe analogicznych przykladow. I wlasnie to mialem na mysli odpowiadajac raganowi. Na przyszlosc , panie Mesjaszu, radze (jak mawial premier Miller ), OSZCZEDNIE GOSPODAROWAC SLOWEM, bo nienawisc to mocne slowo :-)
PS.
Tak na marginesie tylko dodam, ze wlasciwie Twoj post potwierdza tylko ten stereotyp. Pewnie gdybys z mojego postu wywnioskowal, ze nie lubie Niemcow, Rosjan czy Czeczenow to nawet bys nie zareagowal, ale Ty .... zarzuciles mi nienawisc bo cos napisalem o Zydach
Napisano Ponad rok temu
.Z tego co wiem to swastyka symbolizuje także "słońce", ale i tak wiadomo z czym sie to kojaży
tak ,w mitologi hinduskiej symbolizuje odradzajace sięsiły zyciowe.
ciekawe rzeczy pan powiadasz....Ja mam kumpla skinheada, koles całkiem spoko jest skinheadem NR. tzw. narodowcem. Z tego co wiem najbardziej nienawidzą żydów w sumie pod tym moge sie podpisac, bo żydzi są beee to oni są na najkwyższych szczeblach w państwie ( unas choćby Pan Prezydent, który stawia pomnik w Jedwabnem (niewiem czy dobrze napisałem) Żydzi to Typowi ludzie żyjący na emigracji... nie to zebym twierdził, że Polska dla Polaków, bo to niedorzeczne, my tez wyjezdzamy za granice. Wkurza mnie w tym jednak to, że np. taki Rom(cygan) rządzi sie jak u siebie... chodzą kradną itp ( Polacy też kradna) Lub je-- Ormianie, czy Ukraińcy, niektórzy ludzie ich sie boja, a tak niepowinno być, aby Polak bał sie obcego w własnym Kraju. Co do Czarnych, Azjatów w sumie nic niemam, choć jak wszyscy wiedzą to czarni są największymi rasistami (w Azji tez jest problem rasizm) Generalnie jest tak, że nikt nielubi jak mu Obcokrajowiec włazi na głowe...
niewiem jak Polacy moga głosic hasła Nazistowskie, niewiem jak Polak moze wielbić Hitlera ? przecież on chciał nas wymordować, chciał aby nasze pochodzenie słowiańskie przestało istnieć... a tu w naszym kraju który tak boleśnie odczół skótki działania armii Hitlera takie rzeczy sie dzieją... chore to jest bardzo...
nie wiem,moze sie myle,ale zdaje się,ze pan H.,na którego tak się krzywisz i na pozostałości po nim miał podobne podejści i opglądy jak w drugim cytatcie....
no ja tak to zrozumiałem...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Warto walczyć (smutna i wstrząsająca historia )
- Ponad rok temu
-
strzykawka i HIV
- Ponad rok temu
-
Tajbokser VS 4 uzbrojonych oprychów :) - ang.
- Ponad rok temu
-
WSDP w dzisiejszych Kulisach
- Ponad rok temu
-
ograniczone, głupie....policyjne akcje
- Ponad rok temu
-
zapaśnicze wejscie w nogi - przydatność i skuteczność na uli
- Ponad rok temu
-
jak zachować się w pociagu?