Napisano Ponad rok temu
Re: Skin jest całkiem łysy, włosków on nie nosi ...
na początek coś o symbolach. podaba mi się stwierdzenie " nie oddajemy dobrych symbolów złym ludziom" (z chęcią poznałbym ich gfilozofię, może być ciekawa) ale tak samo jak ze swastyką jest z pentagramem. dokladnie się nie znam ale z tego co wiem to jest to symbol ochronny a satanniści go odwrócili i symbol zła zrobili (tu jest kolejny temat że sataniści też mają swoje odłamy ale to na inny topic)
A co do skinów, według mnie to liczy się człowiek a nie subkultura i nnie przeczę że można tam znaleść kilka ludzi z którymi da się pogadać ale jak widzę kolesia w dresie, łysego albo z paskudnym ryjem (mam na myśli minę typu, komu by tu zajebać) to ma u mnie wstępnego minusa ale to nie powód abym miał z nim nie rozmawiać. ogólnie nie przepadam za skinami tak jak za dresami i metalami itp (osatnio nawet anarchiści mnie zawiedli przez swoje poglądą ale oni przynajmniej nikomu nie chcą wklepać albo mi o tym nic nie wiadomo). nomoże sharpów można za poglądy stolerować ale skąd mogę wiedzieć czy to oni i czy mi za długie włosy nie wjebią. Jakiś czas temu wracałem z sesji świata mroku ubiór czarny, glany i długie hairy i pech chciał że wsiadłem do tramwaju w miejscu gdzie stało kilku kolesi w czarnych ubraniach, czarnych skórach i łysych czerepach. jeden zaczął się przypierdalać że mi włosy spali i nawet zapalniczkę wyjął ale reszta go powstrzymała. reszta tylko teksty typu jesteś pedałem itp i radzili mi się przesiąść. cóż, sporo osób, ograniczona przestrzeń, przewaga liczebna i krótki czas trningów, nawet nie myślałem o walce przeiadłem się do tylbego wagony, a na następnym przystanku kilku z nich też, ale spoko się przywitali i kłopotów nie miałem. Ale i tak wolę unikać ludzi którzy należą do jakiejkolwiek subkultury
P.S. Mradu, Blind Guardian to chyba power metal a nie heavy i nie słyszałem aby o to heavychamy napierdalali ale dzięki za info bo nie wiadomo kiedy się do mnie też przypieprzą (choć ostatnio w progresji jak ich widziałem to pełna kulturka była)
Pozdrawiam