2. byli to heavyhamy ktorzy pobili cie za to ze nie znales dyskografii iron maiden, blind guardian i manowara
No nie dziwne jak ktos nie zna blindów to sam go pobije !!
Guardian , guardian, guardian of the blind
Napisano Ponad rok temu
2. byli to heavyhamy ktorzy pobili cie za to ze nie znales dyskografii iron maiden, blind guardian i manowara
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i Giertych !!!! Nie zapominać o Giertychu !!!Sa jeszcze panoczku NS - czyli narodowi socjalisci
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja- Chłopaczek dłuzsze włosy , glany z białymi sznórówkami , w lecie trampy , negujacy idee pacyfizmu, cieńkie szelki,podwiniete jeansy i arafatka Nie raz mialem jazdy ze skinami ale tylko dla tego ze sam sie o to prosiłem (długie włosy, szelki i białe sznurówki itp.) Zeby dostać od tak wpierdol od skinsów trzeba naprawde sie napracować... a zeby ich jeszcze spotkać poza koncertami albo zjazdami to trzeba naprawde charować jak wół... :-) przynajmniej tak jest we wrocku mimo grupki załosnych nazi metali z robSSonem i pyra na czele to nie ma za wielu nazioli z prawdziwego zdazenia (no moze paru na kuźnikach jeszcze ze starych czasów) raczej szczególnych problemów z nimi tez nie ma :-) łatwiej tera od drecha dostać albo pseudo-hoolsa niz od rasowego skina :-)Ja - Chłopaczek, długie włosy, glany w lecie sandały, głoszący idee pacyfizmu, okularki, dzwony,szal ...
Napisano Ponad rok temu
Osobiscie to ze skinami mialem do czynienia tylko raz (o jeden za duzo) ale za to kilkudziesiecioma, w dodatku pilismy sobie przy jednym (organizowanym przez nich ognisku przestraszony ) i powiem tak z calej tej bandy z 1 kolesiem dalo sie pogadac bez hail Hiltlerow itp. bzdetow, poza tym byl calkiem sympatyczny - w sumie nie pamietam za co ale pozniej dostal od swoich ( ktos go klepnal czy cos on pijany, od razu garde podniosl i sie zaczelo), w sumie 2 mnie chcialo bic :wink: bo im miedzy innymi powiedzialem ze slucham hip-hopu, palilem trawke, mam zydowskie imie, kumpel mnie pod stolem kopal zebym sie zamknal bo mi wpierdola, ale jako ze bylem pijany to mi to czesciowo zwisalo, nie wiem czy nie dostalem dlatego ze na ognisku byla spora grupa dlugowlosych pogan-nazioli czy tez dlatego ze wygladam (i tylko to) na skina, czy tez byli takimi glupcami ze nie zrozumieli co chcialem im przekazac :wink: Podsumowujac radze nie zastanawiac sie czy z da sie z nimi pogadac tylko spierdalac
Napisano Ponad rok temu
i znowu wkurwiam się czytając te posty o skinach... nazywajmy wszystko po imieniu ; nazista to nazista, narodowiec to narodowiec, a skinhead Oi to skinhead Oi ! nie każdy skin jest nazistą ,rasistą, bije metali, i interesuje się Polską i polityką : ) Oi ! pozdro
Napisano Ponad rok temu
Ja- Chłopaczek dłuzsze włosy , glany z białymi sznórówkami , w lecie trampy , negujacy idee pacyfizmu, cieńkie szelki,podwiniete jeansy i arafatka Nie raz mialem jazdy ze skinami ale tylko dla tego ze sam sie o to prosiłem (długie włosy, szelki i białe sznurówki itp.) Zeby dostać od tak wpierdol od skinsów trzeba naprawde sie napracować... a zeby ich jeszcze spotkać poza koncertami albo zjazdami to trzeba naprawde charować jak wół... :-) przynajmniej tak jest we wrocku mimo grupki załosnych nazi metali z robSSonem i pyra na czele to nie ma za wielu nazioli z prawdziwego zdazenia (no moze paru na kuźnikach jeszcze ze starych czasów) raczej szczególnych problemów z nimi tez nie ma :-) łatwiej tera od drecha dostać albo pseudo-hoolsa niz od rasowego skina :-)Ja - Chłopaczek, długie włosy, glany w lecie sandały, głoszący idee pacyfizmu, okularki, dzwony,szal ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hehe człowieku.Ja - Chłopaczek, długie włosy, glany w lecie sandały, głoszący idee pacyfizmu, okularki, dzwony,szal ...
Powedzielibyscie Hipis ...
Hipisów juz nie ma ale to inna sprawa ...
Ale czasem zdarzają mi się z nimi spodkania face to face ...
Zawsze szybko się oddalałem i omijałem ich szerokim łukiem ...
Ale czy w przypadku "zatrzymanie" mnie przez nich ...
Ryzykować dyskusję czy spier**** jak najszybciej w jakis sposób ...
Co radzicie ? ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale kazdy bandyta to bandyta :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
p.s.czy wiecie że roman giertych (przewodniczący lpr-u) jest nazistą. w wieku 18 reaktywował ugrupowanie o nazwie"młodzież wszechpolska". ugrupownie to powstało w czsach miedzywojennych(chyba) i charakteryzował sie wielką agresja do obcokrajowców przebywających w polsce. dziś do młodziezy wszechpolskeij nalezą główni skini-naziści!! to jest prawda!!
przeczytałem o tym w jakieś gazecie chyba NEWSWEEK z lipca 2004
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu