Heh - Gagatek naprawdę mnie widziałeś ? no nie mogę
a myślałem że się dobrze kamuflowałem a tu patrzcie państwo...
Jeżeli chodzi o wrazenia to się podziele a czemu nie
Jeżeli chodzi o turniej to poziom bardzo dobry - a pamiętać należy że większość fajterów miała tutaj swój debiut w MT (bo nie powiem w innych systemach to pewnie - a nawet na pewno - startowali). Problemów z walką fair play nie było (czasem się chopy zapominały ale to się zdarza i w końcu ten kolo w chirurgicznych na ringu też coś musi podziałać), niektóre walki naprawdę miło się oglądało - czyste technicznie, z odpowiednim tempem, dużo kombinacji a nie tylko pojedyncze uderzenia. Miło.
Widać mocną pracę trenerów nad zawodnikami - tu chyba największe zmiany wprowadził człowiek z Tarnowa - ludzie wcześniej trenowali kick'a (i dalej trenują) ale widać było efekty wprowadzania technik MT - i to cieszy
Jak Gagatek wspomniał Olsztyn przyjechał w sile i to dużej - zasadniczo cały autokar (50 osó
z tego 17 zawodników płci obojga.
Jedna z walk kobiet (Olsztyn - Tarnów) powinna służyć jako przykład dla początkujących - naprawdę wysoki poziom
Cóż - nagrywanie było w toku zatem należy się spodziewać jakiegoś materiału cieszącego oczy - ja się produkować mogę i mogę a i tak nie oddam nawet procenta tego co się działo....
(A nie pisałem wcześniej bo... praca mnie wysłała z dala od kompa i możliwości dotknięcia klawikordu nie było)
Pozo