ograniczone, głupie....policyjne akcje
Napisano Ponad rok temu
Mojemu 12 letniemu kyzynowi skroili komórke ble ble ble i wezwano policje 8) , która przyjechała po 20 min., ale to nic. Wsadzili go do radiowowzu i pojechali znim na "poszukiwania sprawców rozboju", pjechali z nim dwa razy do okoła bloku (to nic, ze gdzie indziej został okradziony) i stiwerdzono, ze sprawców niwykryto...ale to jeszcze nic. Następnie był przesłchiwany przez 1.25 h na komendzie.
I teraz trzy pytania:
-Czy to, ze pojechali znim szukać sprawców w zupełnie innym mijescu niż został okradziony (i to po 20 min) to czyste wyrachowanie czy skrajna głupota?
-Czy to normalne, ze 12 letnie dzieci sie przesłuchuje bez opiekuna przez 1.25 h ?
-Czy oni są tak głupi czy tacy cyniczni?
Napisano Ponad rok temu
2. Nie wiem
3. Worm ... powiedz ile masz lat ?
POzdrawiam
Napisano Ponad rok temu
....a o co pytali na tym przesłuchaniu? (przez 1.25 godziny!)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A, nie, nie możesz, jestes w wieku kuzyna.
Niech jego starzy napiszą skargę.
Napisano Ponad rok temu
Co obrazuje avatar AdamaD. Wlasnie zastanawia sie on jak mozna byc takim...Worns, jestem pod wrażeniem Twojej błyskotliwości :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
łit grejt hirołstu macz amerikan moviez
Napisano Ponad rok temu
-no pewnie powinni pojechac tam gdzie został okradziony bo przeciez sprawca najczęsciej siedzi i bawi sie komórka kuzyna własnie w tym miejscu..po prostu kuzyn miał tak zajebista komórke że napastnicy oczarowani z rozdziawionymi mordkami siedzieli wpatrzeni,zahipnotyzowani w miejscu popełnienia rozboju...szkoda, że tam nie pojechali..I teraz trzy pytania:
-Czy to, ze pojechali znim szukać sprawców w zupełnie innym mijescu niż został okradziony (i to po 20 min) to czyste wyrachowanie czy skrajna głupota?
-Czy to normalne, ze 12 letnie dzieci sie przesłuchuje bez opiekuna przez 1.25 h ?
-Czy oni są tak głupi czy tacy cyniczni?
-12letnie dzieci mozna przełsuchiwac bez opiekuna i nic nie stoi temu na przeszkodzie...ja jednak zastanawiam sie gdzie był jego opiekun skoro biedaczek sam musiał z policją jezdzić i sam był przesłuchiwany...moze tak mama by się zainteresowała dzickiem troszke ??
-mi sie wydaje że oni są jednak i głupi i cyniczni..przeciez w końcu wpadnana kolejnym napadzie...ktos okaże się lepszy albo policja ustali ich dane...
Napisano Ponad rok temu
Przylichali po 20 min. - pewnie mieli coś ważnego. A co mieli na sygnale jechać i obławę urządzić? I tak by to nic nie dało.
A to, że trzymali go 1.25 to też normalne. Pewnie podajesz łączny czas przez jaki on był z policjantami. A przecież mało kto w pracy zajmuje się w jednej chwili jedną sprawą.
A takie standardowe wypełnienie zgłoszenia z 0.30 na pewno zajmuje.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Moze i zal ale jak juz odpowiadasz to moglbys sie troszke wysilic bo jak bym wojka z PRLu sluchal, chociaz nie wojka to mi bardziej Lord von Banan przypomina "napisz skarge"cougar i poco temu gosciowi odpowiadasz... az zal klawiatury
Napisano Ponad rok temu
Nie, no Ciebie zabraknąć nie mogłocougar i poco temu gosciowi odpowiadasz... az zal klawiatury :-)
No, nic obrońcy policjantów...wyniki ankiety mówią sami za siebie.
P.S
"Napisz skarge" ? Ale śmieszne...
Napisano Ponad rok temu
Siedząc na dupie i narzekając że Policja jest zła i głupia nie zrobisz NIC
Napisano Ponad rok temu
własnie...widac, że 12 osób jest za tym że policja postapiła normalnie albo nawet wzorowo....tylko 4 sa przeciwnego zdania w tym worms który jest alergikiem ?(alergia na policje) więc jego zdanie sie nie liczy bo wynika z choroby...[
:
nie jest tak zle...
]zadaj to samo pytanie na forum kiboli - tam wynik powinien cie bardziej zadowolic ...
tylko u nich zadaj pytanie inc\zej np :
-czy policjanci postapili:
-a)zle..
-b)bardzo zle
-c)jeszcze źlej
-d) jeszcze jeszcze źlej
wtedy juz na pewno doczekasz sie prawidłowej oceny...
Napisano Ponad rok temu
2.Zly przyklad
3. debilnosc Worna
4. Borsuk, ja cie chyba kojarze z innego takiego forum... militarnego bodajze... moze sie myle? bo pamiec mnie zawodzi ostatnio
Napisano Ponad rok temu
Uh, oh... Ale nas Worns obraził...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
zapaśnicze wejscie w nogi - przydatność i skuteczność na uli
- Ponad rok temu
-
jak zachować się w pociagu?
- Ponad rok temu
-
Baton, nóż a oże ręce i nogi?