Problem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czemu ludzie nie pytaja trenerow..? ten, kto cie uczy robi to od pewnego czazu. skoro jest zdrowy i sprawny (przynajmniej powinien byc) to jego dieta, trening czy co tam jeszcze sprawdza sie. wiec mozna spytac, spisac i po modyfikacjach sprobowac na sobie. lepsze to bedzie niz informacje z sieci, moim zdaniem.
a jak trener powie "koksy bracie , koksy" to co ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kurczaki? ale w jakiej postaci ? gotowame czy pieczone bo to chyba ma jakies znaczenieZacznij jesc kurczaki masz niedowage chlopie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
stary najpierw ty nabierz masy a pozniej mysl o miesniach! wystarczy bys duzo jadl (bardzo duzo) to przede wszystkim kiedy juz osiagniesz mase np 72- 77 kg jaka jest mniej/wiecej odpowiednia dla twojego wzrostu (ja mam 187 i waze 72) wtedy mozesz cos myslec o rozwoju "zyly"
Tez masz "niedowage" powinno sie mniej wiecej wazyc tyle ile ma sie wzrostu + - 3 kg. Ale wszystko zalezy od nas z jaka waga sie dobrze czujemy czy wygladamy.
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jezeli Twoj powrot z treningu do domu jest dlugi to warto zastosowac odzywke typu Carbo i popijac ja sobie bezposrednio po kazdym treningu. Wydatnie wplynie na Twoja regeneracje po treningowa. Jest dosyc tania, naprawde warto.
Napisano Ponad rok temu
Adres: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Potrzebny lekarz
- Ponad rok temu
-
trening miesni grzbietowych
- Ponad rok temu
-