Pojedynek mistrzow - film
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Tutaj macie zwiastun [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Pana Bajkowskiego znam osobiscie, bo mialem okazje uczestniczyc w kilku seminariach prowadzonych przez niego
Napisano Ponad rok temu
Co sadzie o tym projekcie???
3mam za nich kciuki, zobaczymy co z tego wyjdzie
Napisano Ponad rok temu
Premiera 1 sycznia 2005
Napisano Ponad rok temu
Znam Macka i chyba czas najwyzysz aby nie żałował materiału na spodnie i dopisał w swoim zyciorysie ,ze wiekszośc medali to z walk rezyerowanych :wink:
No i przychylam sie do głosu przedmówcy zobaczymy co z tego wyjdzie tylko aby nie antyreklama SW.
Napisano Ponad rok temu
No cóż widze ,że za tym stoji nie oficjalnie PZK T , ciekawi mnie jak zmutuja tehcniki KT ,żeby były skuteczne i pokazowe podczas filmu .
Znam Macka i chyba czas najwyzysz aby nie żałował materiału na spodnie i dopisał w swoim zyciorysie ,ze wiekszośc medali to z walk rezyerowanych :wink:
No i przychylam sie do głosu przedmówcy zobaczymy co z tego wyjdzie tylko aby nie antyreklama SW.
no i may show PZKT
Napisano Ponad rok temu
No cóż widze ,że za tym stoji nie oficjalnie PZK T , ciekawi mnie jak zmutuja tehcniki KT ,żeby były skuteczne
A dlaczego niby uwazasz, ze techniki KT sa nieskuteczne?
Napisano Ponad rok temu
No cóż widze ,że za tym stoji nie oficjalnie PZK T , ciekawi mnie jak zmutuja tehcniki KT ,żeby były skuteczne
A dlaczego niby uwazasz, ze techniki KT sa nieskuteczne?
No wiesz referatów nie będe pisał , gdyz juz na tym formu nie jedno krotnie wypowiadono sie w podobnych sprawach.
Ale pozwole sobie zauważyć,że tehcniki KT są nie dostosowane do realiów samoobrny i obecnych sposobów walki- tylko spójrz na sama pozycje ile w niej jest wad nie wspominając o gardzie.Ale nie ma co sie kłócic poprostu to tylko moja skromna ocena. Oparata na znajmosci karate kontaktowego i nie kontaktowego
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ps. Kiedys reklamowali się mocno ,że buduja europejskie centrum karate w miejscocowsci Sta Wieś i mieli to oddać w 2005 roku czy ktos juz wie o rozpoczeciu tej budowy?
Napisano Ponad rok temu
Wybaczcie ale jak ma tam grać Burczyk to pachnie mi to szmirą
A wiesz cos o Burczyku??
To moze Ci podpowiem ze np. w austrii jest on cenionym choreografem scen walki a prywatnie mistrzem kung-fu.
Napisano Ponad rok temu
...w miejscocowsci Sta Wieś i mieli to oddać w 2005 roku czy ktos juz wie o rozpoczeciu tej budowy?
Widze, ze nie daje Ci to spokoju bo juz w ktoryms watku o to pytasz, pewnie Ci nikt nie odpowie wiec proponuje mala wycieczke krajoznawcza
Napisano Ponad rok temu
...w miejscocowsci Sta Wieś i mieli to oddać w 2005 roku czy ktos juz wie o rozpoczeciu tej budowy?
Widze, ze nie daje Ci to spokoju bo juz w ktoryms watku o to pytasz, pewnie Ci nikt nie odpowie wiec proponuje mala wycieczke krajoznawcza
Walic się to ty możesz ale nie ja kolego a liczyłem na fachową odpowiedzy patrząc na tylu fachowców od krawaego karate tradycyjnego
Napisano Ponad rok temu
...w miejscocowsci Sta Wieś i mieli to oddać w 2005 roku czy ktos juz wie o rozpoczeciu tej budowy? [...]
Widze, ze nie daje Ci to spokoju bo juz w ktoryms watku o to pytasz, pewnie Ci nikt nie odpowie wiec proponuje mala wycieczke krajoznawcza [...]
Walic się to ty możesz ale nie ja kolego a liczyłem na fachową odpowiedzy patrząc na tylu fachowców od krawaego karate tradycyjnego
:?
to jest oficjalnie:
Napisano Ponad rok temu
Chyba nie Austrii a w Niemczech. Czy takim cenionym :roll: . Chyba nie bardzo, bo co by tu jeszcze robił.A wiesz cos o Burczyku??
To moze Ci podpowiem ze np. w austrii jest on cenionym choreografem scen walki a prywatnie mistrzem kung-fu.
Co do mistrzostwa Kung-fu, to jego poziom sztuk walki uważam za mizerny.
Napisano Ponad rok temu
Chyba nie bardzo, bo co by tu jeszcze robił.
Przeciez by przepracowac na planie kilka razy po kilka dni w roku nie trzeba zmieniac kraju w ktorym sie mieszka.
Napisano Ponad rok temu
Walic się to ty możesz ale nie ja kolego...
Mozesz napisac do czego pijesz???? A moze kolejny raz udowadniasz ze kulturalna dyskusja jest Ci obca??
Napisano Ponad rok temu
Ciekawi mie to z tego powodu ,że to nie samowite wydarszenie mieśc w naszym kraju takie centrum w skali europy. I to dzieki PZKT , a nie PZK , które jest 10 razy większym związkiem
Napisano Ponad rok temu
Co sadzie o tym projekcie???
Tutaj macie zwiastun [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Pana Bajkowskiego znam osobiscie, bo mialem okazje uczestniczyc w kilku seminariach prowadzonych przez niego
pewnie tym dobrym będzie M.Pudzianowski
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
emblemat kyokushin
- Ponad rok temu
-
Organizacje w różnych stylach (nasze podwórko)
- Ponad rok temu
-
Soke Takayuki Kubota w Polsce
- Ponad rok temu
-
Karate jest jedno ?
- Ponad rok temu
-
Karate Kykushin Sławno ;]
- Ponad rok temu
-
słyszeliście o czymś takim jak universal karate??
- Ponad rok temu
-
Przemyslenia po obejrzeniu "Fighting Black Kings"
- Ponad rok temu
-
Czym rózni się Karate Mishima od Karate???
- Ponad rok temu
-
Międzynarodowe Mistrzostwa Polski Karate Kontaktowego
- Ponad rok temu
-
FSKA
- Ponad rok temu