Sprawdzone sklepy wysyłkowe zagranicą
Napisano Ponad rok temu
Ma ktoś może jeszcze doświadczenia z innymi tego typu sklepami? Może gdzies bliżej, np. Niemcy?
Napisano Ponad rok temu
Po prostu ja zamawiac to juz zamawiac zeby to ich standartowe pudlo wypelnic do konca.
Polecam Sheffield Supply, ma ceny nie do pobicia.
Napisano Ponad rok temu
Prowadzi go w Wiedniu rodzina Morocutti. Nie sądzę, aby były problemy z wysyłką (w końcu po to mają serwis www chyba), choć ja korzystałem z ich zasobów jedynie osobiście. Byłem tam przy okazji kilka razy. Miła i rzeczowa obsługa. Sami też robią noże, więc mają wszystko: stal, micartę, G10, wszelkie drewiekna, rurki, nity, piny, skórę, trochę narzędzi itp. Jak kupowałem micartę to od razu dostałem mosiężne nity do zamocowania jej na nożu. No i mozna na prawdę pogadać, popytać...
Aha, mają siedzibę na Breitenfurter Str. 383
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oczywiscie, ja tego przeciez nie neguje - ale Ty dales adres, a ja dolozylem swoje trzy centy.Rybak, ale Wiedeń to nie Las Vegas i jak by ktoś był w okolicy, to można zajechać na Breitenfurter.
No i to im sie chwali.Pamiętam swoje wizyty w tym sklepie kilka lat temu... niestety, już w te okolice mnie nie zawiewa. Ostatnio byłem w 2002r. Ale sentyment zostanie na zawsze, bo dostałem od nich worek cennych rad, pokazali mi fizycznie jak się niektóre rzeczy robi, dali mi niejeden drobiazg o którym nie pomyślałem kupując materiały (np. podpowiedzieli mi, że zamiast mosięznych pinów ciętych z pręta wkłada się mosiężne gwoździe, dzięki czemu nie wylatują z rekojeści jak żywica jest jeszcze płynna... po czym wręczyli garstkę takowych w różnych rozmiarach i grubościach. Niby drobiazg, ale miły i pokazuje ich podejście...).
Wiesz, u mnie tez wszyscy sa mili i od czasu do czasu dorzuca cos gratis, nie tylko dobre rady - ale to kosztuje. Zwlaszcza, jesli chcesz cos kupowac z Polski, w dodatku majac przecietny polski zarobek.
I tylko o to mi chodzilo.
Prosze mnie zle nie zrozumiec, bron Boze nie odradzam tego adresu, ani nic w tym stylu - bo przeciez nie mam z nimi zadnych doswiadczen, zwrocilem tylko uwage na ceny, ktore mi wpadly w oko, a ktore dla kogos moga byc interesujace.
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Normalizacja i inne procesy obróbki cieplnej?
- Ponad rok temu
-
Sztylecik dla niewiasty v1.1 ;)
- Ponad rok temu
-
wykucie miecza
- Ponad rok temu
-
damast skinner
- Ponad rok temu
-
frezarka górnowrzecionowa "ferm" 850W