Air Soft gun - jaka giwera ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - nedza, nedza...
Gosc air soft guns a airguns to sa dwie rozne rzeczy, Piter ostatnio sie zainteresowal troche airsoftem ale szybko si ezmyl bo zajetym czlekiem jest.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sensowny sprezynowy pistolet to od 200 zl ale to jest naprawde low-end.
Pulapu gornego nie ma chyba, znam wiele ludzi, ktorzy ponad 7000 zl zainwestowali w swoje osprzetowanie.
Napisano Ponad rok temu
Sensowne gaziaki od 300 PLN
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Akurat nie mowilem o pompkach TM. Po prostu mowilem o takich gunach, ktore kurde w rzeczy samej sa replikami - chocby wg mnie absolutnie rewelacyjny COlt National Match od KWC [pompka]. Te TMowskie lekkie sa jak pierun.
A z low-endu co polecic moglbym to P99 od STTi bo ladny, dobrze wykonany i strzela nawet znosnie ale ciezko dostepny jest.
Po prostu dla mnie osiagi to nie wszystko, feeling i klimat "broni" tez jest wazny.
Tak sie sklada Warhead, ze mialem 4 AEGi ale ostatnia rzecza jaka sprzedalem jest wyzej wymieniony Colt bo do niego mialem sentyment wiec wcale nie jestem burzujem
Sensowne gaziaki od 450 powiedzmy bo Beretty KWA te tanie i dobre juz od dawna sa niedostepne
Napisano Ponad rok temu
Moim zdaniem jes-li chodzi o klimat to bez blowbacku gaziaki odpadaja bo jednak nieruchomy zamek w pistolecie psuje efekt...
No ale ogolnie to sie zgodze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
8O a ja sądziłem że wiem jak MP-5 wygląda...http://www.allegro.pl/show_item.php?item=33253852 - syf a nie ASG.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
przepisy whipboxingu-prosba
- Ponad rok temu
-
Nóż a broń palna
- Ponad rok temu
-